Η Γη της Ελιάς: Πρόσωπα - έκπληξη στη νέα σειρά του Γεωργίου στο MEGA
Media

Η Γη της Ελιάς: Πρόσωπα - έκπληξη στη νέα σειρά του Γεωργίου στο MEGA

Η Γη της Ελιάς: Διαβάστε αναλυτικά όσα θα δούμε από τη νέα σεζόν στην τηλεοπτική σειρά του 

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, εδώ και αρκετό καιρό, εργάζονται με πολλή προσοχή πάνω στο νέο πρότζεκτ τους. Αναφερόμαστε στη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς», που θα είναι μία διαφορετική πρόταση απ' ό,τι μας έχουν συνηθίσει τόσο όσον αφορά την ιστορία και το καστ, που στην πλειονότητα του απαρτίζεται από νέους συνεργάτες που ξεχωρίζουν για τη θεατρική παρουσία τους και καλούνται να ερμηνεύσουν πολύπλευρους χαρακτήρες, όσο και το τεχνικό κομμάτι.

Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Στέφανος Κυριακίδης, Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland, Νίκος Γαλανός, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Γιώργος Παρτσαλάκης, Σπύρος Νικολαΐδης, Δώρα Χρυσικού, Ιφιγένεια Τζόλα, Στέλλα Φυρογένη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Διονύσης Παπανδρέου, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Πανίκος Πιλάλης, Στέφανη Χαραλάµπους, Αντωνία Χαραλάµπους, Έλενα Χριστοφή.

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε φυσικούς χώρους και οι συντελεστές επέλεξαν να αναδείξουν τις ομορφιές της Μάνης του Νομού Λακωνίας της Πελοποννήσου και του Ιουνίου.

Η «Γη της Ελιάς» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Σεπτέμβριο, μαζί με το νέο πρόγραμμα του του Mega, και θα προβάλλεται καθημερινά στην Prime Time ζώνη.

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved