Γιώργος Γάλλος: Αυτός είναι ο νέος του ρόλος μετά τις Άγριες Μέλισσες
Media

Γιώργος Γάλλος: Αυτός είναι ο νέος του ρόλος μετά τις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Γάλλος: Ο ηθοποιός  μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την εν λόγω παραγωγή, δέχτηκε πολλές και διάφορες προτάσεις

Ο Γιώργος Γάλλος είναι ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του και το έχει αποδείξει μέσα από τις ερμηνείες του σε τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές. Πρόσφατο παράδειγμα είναι η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», υποδυόμενος τον Μιλτιάδη, όπου κατάφερε να συγκινήσει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο ίδιος, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την εν λόγω παραγωγή, δέχτηκε πολλές και διάφορες προτάσεις, αλλά μία κέρδισε το πολυπόθητο «ναι». Αυτή είναι π νέα κωμική σειρά «Σέρρες», σε σενάριο Γιώργου Καπουτζίδη, που ετοιμάζεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, μιας και όλοι οι συντελεστές τηρούν σιγήν ιχθύος για αυτό το εγχείρημα, πρόκειται να κρατήσει τον ρόλο του πατέρα του ήρωα που θα υποδυθεί ο Πάνος Νάτσης. Να σας θυμίσουμε ότι, πέρα από τους δύο παραπάνω ηθοποιούς, στην ίδια σειρά πρωταγωνιστούν οι Μαριλού Κατσαφάδου, Λένα Δροσάκη.

Πηγή: ΜΥtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved