Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Όσα αποκάλυψε για την μακροχρόνια συνεργασία της με τον Μποτρίνι
Media

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Όσα αποκάλυψε για την μακροχρόνια συνεργασία της με τον Μποτρίνι

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Κι όμως, η νικήτρια του MasterChef έχει συνεργαστεί με τον Έκτορα Μποτρίνι για πέντε ολόκληρα χρόνια

Για την επιτυχία της στο ριάλιτι του Star αλλά και την εμπειρία της στις κουζίνες, μίλησε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις ως νικήτρια του MasterChef 5...

Αν δεν ήσουν εσύ η νικήτρια, ποιος θα ήθελες να κερδίσει;

Είχα πει από την αρχή ότι αυτός που άξιζε να πάρει το βραβείο ήταν ο Τζιοβάνι (σ.σ. Σκαράτζι). Πιστεύω ότι το άξιζε περισσότερο από όλους μας, γιατί είναι πολύ καλό παιδί, καταπληκτικός μάγειρας και είχε μια σταθερή πορεία.


Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό σου όταν ανακοινώθηκε ότι είσαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef;

Όταν είδα τη βαθμολογία μου και τη βαθμολογία του Διονύση και κατάλαβα ότι κέρδισα, ήμουν σε σοκ. (Γελάει.) Από τη χαρά μου νόμιζα ότι τα έβλεπα όλα θολά. Ήταν σαν να ζω ένα όνειρο και δεν ήθελα να ξυπνήσω. Μου πήρε κάποια ώρα για να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς είχε συμβεί. Βέβαια, από τότε που αναδείχτηκα νικήτρια του MasterChef, έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα, ακόμη κι από ανθρώπους που δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου. Μου έστειλαν συγχαρητήρια ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια (σ.σ. Ματίνα Νικολάου), η Μαίρη Συνατσάκη, ο Αργύρης Αγγέλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πολλοί άλλοι. Και βέβαια με συγκίνησε πολύ και η ανάρτηση του Έκτορα Μποτρίνι, με τον οποίο συνεργαστήκαμε για πέντε χρόνια.


Ο Έκτορας Μποτρίνι έχει τη φήμη του δύσκολου συνεργάτη. Είναι όντως έτσι;

Όταν μου είπαν από τη σχολή να πάω να κάνω πρακτική στο εστιατόριο του Μποτρίνι, φοβόμουν πάρα πολύ γιατί είχα στο μυαλό μου την εικόνα που έχουμε για τον 'Εκτορα μέσα από την τηλεόραση. Για να μείνω όμως κοντά του για πέντε χρόνια, πάει να πει ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, που ενδιαφέρεται για τους συνεργάτες του, ρωτάει όλους τι γίνεται στη ζωή μας γιατί θέλει να ξέρει την ψυχολογία μας. θα υπάρξουν και ε σεις και φωνές, αλλά σε πολύ λογικά πλαίσια.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved