Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του Σπύρου Σούλη πριν επτά χρόνια
Media

Γλυκά Νερά: Όταν ο πιλότος είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του Σπύρου Σούλη πριν επτά χρόνια

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:To πρωινό πρόβαλε ένα βίντεο ντοκουμέντο από το 2014 και συγκεκριμένα από την εκπομπή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα επαγγέλματα» στην οποία είχε μιλήσει τότε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο Σπύρος Σούλης, τότε, έκανε γύρισμα παρουσιάζοντας το επικίνδυνο επάγγελμα του πιλότου και εκεί είδαμε και τον πιλότο!

Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε: «Είναι στην έδρα της εταιρείας στα Μέγαρα, είχε πάει για γύρισμα ο Σπύρος Σούλης για να μας δείξει ακριβώς ποιο είναι το επικίνδυνο επάγγελμα του πιλότου. Είχε κάνει γυρίσματα και στην αίθουσα που συνεδριάζουν οι πιλότοι για να δείξει πώς ακριβώς γίνεται η ενημέρωση και ο συζυγοκτόνος είναι εκεί όπου τον συναντάει ο Σπύρος Σούλης»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σε ένα μικρό κελί της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, μαζί με άλλους 3 κρατούμενους. Εκείνοι τον περιγράφουν ως ψυχρό και ήρεμο. Μιλούν για έναν άνθρωπο που τους έκανε πολλές ερωτήσεις για τη ζωή τους κινδύνους κι το πρόγραμμα στις φυλακές Κορυδαλλού και προσπαθούσε να μάθει τι ισχύει με τα μεροκάματα, και την ενδεχόμενη μείωση που μπορεί να κερδίσει, στην ποινή που θα του επιβληθεί.

Οι συγκρατούμενοί του στο κελί των 12 τετραγωνικών, τον ρώτησαν από την πλευρά τους τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας, αν φοβήθηκε ότι θα αποκαλυφθεί η στρατηγική του όταν εμφανιζόταν ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, αλλά και πως έφτασε στην ομολογία που πάγωσε τη χώρα. Ένα μέρος από αυτά, είχε εξιστορήσει από τη δική του οπτική γωνία και ενώπιον του ανακριτή.

«Τοποθέτησα το παιδί στο συγκεκριμένο σημείο όχι γιατί η κίνησή μου θα εξυπηρετούσε σε κάτι το σκηνικό ληστείας αλλά προκειμένου να διασφαλίσω ότι το παιδί θα ήταν ασφαλές μέχρι να έρθει η Αστυνομία. Το παιδί ήταν εξοικειωμένο να κοιμάται σε εκείνη τη θέση μεταξύ της μητέρας του και του λίκνου καθώς δεν υπήρχε περιθώριο να πέσει από το κρεβάτι ούτε να κινδυνεύσει. Καταλαβαίνω πόσο άσχημα δείχνει αυτό που έκανα αλλά με το θολωμένο μου μυαλό και λόγω έλλειψης κάθε άλλης επιλογής, θεώρησα πως αυτή θα ήταν η πιο ασφαλής θέση για το παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved