Φαίη Μαυραγάνη: Συνεχίζει το απόλυτα επιτυχημένο «Τώρα ό, τι συμβαίνει» στο Open
Media

Φαίη Μαυραγάνη: Συνεχίζει το απόλυτα επιτυχημένο «Τώρα ό, τι συμβαίνει» στο Open

Πράσινο φως για τη Φαίη Μαυραγάνη. Συνεχίζει το απόλυτα επιτυχημένο «Τώρα ό, τι συμβαίνει» στο Open

Τα τελευταία 7 χρόνια κατάφερε να ανατρέψει με τεράστια επιτυχία τις τηλεοπτικές συνήθειες του Σαββατοκύριακου κυριαρχώντας στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Η Φαίη Μαυραγάνη κλείνει αυτήν τη σεζόν κρατώντας τα σκήπτρα της νικήτριας απέναντι στο δυνατό ανταγωνισμό. Τι κι αν οι τηλεοπτικοί μνηστήρες είναι πολλοί, η ίδια παραμένει σταθερή στο κανάλι που την ανέδειξε.

Έτσι, η καταξιωμένη δημοσιογράφος, όπως αναφέρει το 7 μέρες Tv θα συνεχίσει να μας ενημερώνει και την επόμενη χρονιά από το ΟΡΕΝ, έχοντας δίπλα της τους πιστούς συνεργάτες της, την αρχισυντάκτρια της, Μαρία Αχουλιά, αλλά και το σκηνοθέτη της εκπομπής, Νεκτάριο Δεληγιάννη, ενώ ακούγεται έντονα πως η διοίκηση του σταθμού επιθυμεί να διευρύνει το ρόλο της, αξιοποιώντας περαιτέρω την απήχηση της στο κοινό όπως και την τεράστια εμπειρία της.

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Δικαιώνονται οι κόποι μας και η καθημερινή προσπάθεια αρκετών χρόνων. Κάθε εκπομπή είναι μια καινούργια μάχη. Δίνουμε τον αγώνα μας κάθε εβδομάδα. Ό,τι και αν κατακτάς, είτε σε επίπεδο χρονιάς είτε σε επίπεδο μήνα, υπάρχει ως προίκα. Μηδενίζεται παράλληλα όμως στην επόμενη εκπομπή. Εκεί φορτώνεις ξανά καύσιμα και ξεκινάς για το ταξίδι.», έχει πει η ίδια για την εκπομπή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved