Αγγελική: Η Δανάη βιώνει ένα απίστευτο σοκ - Γκρεμίζεται όλος της ο κόσμος
Media

Αγγελική: Η Δανάη βιώνει ένα απίστευτο σοκ - Γκρεμίζεται όλος της ο κόσμος

Για την ηρωίδα που υποδύθηκε στην «Αγγελική» και αγάπησε από καρδιάς, τα συναισθήματα της κατά την ολοκλήρωση της σειράς αλλά και για τις ανατροπές που θα σοκάρουν, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η τηλεοπτική Δανάη.

Θα μάθει τελικά η Δανάη ότι είναι κόρη του Μιχάλη;
«Όχι. Η Δανάη ξέρει πως η μαμά της είναι η Αγγελική, δεν θα πληροφορηθεί όμως ποτέ την ταυτότητα του βιολογικού της πατέρα, ούτε ότι η Αγγελική και η Μαργαρίτα είναι το ίδιο πρόσωπο. Μαθαίνει ότι οι θείοι της βίασαν κάποια στιγμή ένα κορίτσι, αλλά δεν γνωρίζει ότι το θύμα ήταν η μητέρα της».

Σοκάρεται όταν μαθαίνει για το βιασμό του κοριτσιού από τους θείους της;
«Ναι, βιώνει ένα απίστευτο σοκ. Στην αρχή δεν ξέρει αν ο πατέρας της ήταν κοινωνός αυτού του μυστικού, αν δηλαδή γνώριζε τι είχαν κάνει τα αδέλφια του και τα κάλυπτε. Γκρεμίζεται όλος ο κόσμος της. Οι θείοι της ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Έμενε μαζί τους, ενώ είχε τεράστια αδυναμία στον Νικόλα, ο οποίος ήταν ο μικρότερος σε ηλικία και ο φίλος της μέσα στην οικογένεια. Όταν ανακαλύπτει τις πράξεις τους, καταρρίπτεται όλη η εικόνα που είχε για εκείνους. Επομένως είναι ένα ακόμα σοκ που ήρθε να προστεθεί σε όλα όσα βίωσε μέσα σε αυτό το διάστημα, συμπεριλαμβανομένης και της αποκάλυψης της υιοθεσίας της».


Θα μάθει την αλήθεια για τη σωρεία φόνων που διέπραξε ο Δημήτρης;
«Όχι, δεν θα μάθει όλη την αλήθεια. Ο Στέφανος και η Αγγελική προσπαθούν να την προστατεύσουν, να δημιουργήσουν έναν κλοιό ασφάλειας γύρω της. Σαφώς και λυπάται όταν πεθαίνει ο Δημήτρης. Ένας θάνατος, όπως και να έχει, παραμένει οδυνηρός. Επειδή δεν γνωρίζει τι έχει προηγηθεί και το πραγματικό ποιόν του, δεν το παίρνει τόσο ψύχραιμα όσο οι άλλοι».

Η Δανάη, λοιπόν, ζει ευτυχισμένη μαζί με τον Στέφανο και την Αγγελική
«Ναι! Μένουν στο οικογενειακό σπίτι στο οποίο μεγάλωσε. Στο τέλος τη βλέπουμε να φεύγει για το πανεπιστήμιο».

Τι σου μένει από την ηρωίδα σου; «Αγάπησα τη Δανάη. Ένιωσα σαν να μεγαλώσαμε παρέα. Έζησα την εφηβεία και την ενηλικίωση της. Συχνά σκέφτομαι αν θα έχω την τύχη να υποδυθώ στο μέλλον κάποιον άλλο ρόλο που να αγαπήσω τόσο πολύ, όσο αυτόν. Επίσης είχα την ευτυχία να βρεθώ στην «Αγγελική» σε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον, από τους σκηνοθέτες, τους τεχνικούς και τους συνάδελφους ηθοποιούς. Ήταν τεράστια χαρά μου κάθε μέρα να τους ανταμώνω στη δουλειά», λέει η ηθοποιός Μαριέλα Δούμπου στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved