Media

Στα τραγούδια λέμε ναι: Μια εκπομπή ταξιδιάρικη με «μουσική κρουαζιέρα»

Ανανεωμένη, με φρέσκιες ιδέες, νέα εικόνα, αλλά πάντα με τον ίδιο σκοπό, την ποιοτική ψυχαγωγία και την ανάδειξη της μουσικής της χώρας μας, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» συνεχίζει την πορεία της στην ΕΡΤ1.

Με νέο εντυπωσιακό σκηνικό και με την ίδια αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, η εκπομπή μάς προσκαλεί και φέτος σε μουσικά ταξίδια με ξεχωριστούς δημιουργούς και καλλιτέχνες, για να τραγουδήσουμε μαζί μελωδίες και στίχους που όλοι αγαπάμε.

«Μουσική Κρουαζιέρα»

Tο Σάββατο 3 Ioυλίου, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, κάνει «βουτιά» σε αγαπημένα τραγούδια. Το θέμα, φυσικά, είναι η Θάλασσα κι η παρέα, δροσερή και κεφάτη, πανέτοιμη για τη μουσική μας κρουαζιέρα!

Μαζί μας η Χριστιάνα Γαλιάτσου, η Άγγελος Ανδριανός, η Μιρέλλα Πάχου, η Στεφανία Ρίζου, η Μαλού, η Εύα Τσάχρα, η Σουσάνα Τρυφιάτη, η Ρία Ελληνίδου, η Μαρία Αναματερού, o Χρήστος Βότσης και ο Νίκος Σταδιάτης.

Ο ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος, «γεφυρώνει», για μια ακόμη φορά, τους… μεν με τους δε, πότε με πρόζα και πότε με τραγούδι. Μαζί μας ακόμη, οι ηθοποιοί Ιάσονας Παπαματθαίου, Αναστάσης Κολοβός και ο Γιώργος Χρηστάκης.

Από το θαλασσινό μας ταξίδι δε θα μπορούσε να λείπει το «ταξιδιάρικο» ζευγάρι, Πέτρος Κουμπλής και Σοφία Κωνσταντινίδου, καθώς και οι μουσικοί παραγωγοί, Βασίλης Κουμεντάκος και Μαρία Γεωργάκαινα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved