Τηλεθέαση: Πρώτη η «Αγγελική» μπροστά αλλά και… «Πίσω από τις κάμερες»
Media

Τηλεθέαση: Πρώτη η «Αγγελική» μπροστά αλλά και… «Πίσω από τις κάμερες»

Η «Αγγελική», η δραματική σειρά του Alpha, με τις καταιγιστικές εξελίξεις, τις συνεχείς ανατροπές και τις ερμηνείες που κόβουν την ανάσα, δημιούργησε ένα κύμα φανατικού κοινού.

Κάθε εβδομάδα ήταν trending topic στο twitter και οι θεατές περίμεναν με αγωνία την εξέλιξη της ιστορίας. Η «Αγγελική» δημιούργησε το δικό της τηλεοπτικό μύθο και, χθες, αυτό αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου η «Αγγελική» τερμάτισε πρώτη, σημειώνοντας το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με 21,8% στο σύνολο κοινού και 18,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Επίσης, σε επιμέρους γυναικείο κοινό έφτασε έως 29,2%, ενώ 1.456.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό με την σειρά.Οι εξελίξεις κορυφώνονται την εβδομάδα που έρχεται , οπότε η σειρά οδεύει προς το συγκλονιστικό κι ανατρεπτικό φινάλε, την Πέμπτη 1η Ιουλίου.

Λίγο πριν το τέλος, οι ιστορίες πίσω από τις κάμερες, όλα όσα έγιναν και δεν είδαν οι τηλεθεατές προβλήθηκαν, χθες, Πέμπτη 24 Ιουνίου, σε ένα υψηλών προδιαγραφών ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά, με τίτλο «Αγγελική»: Πίσω από τις κάμερες... Οι δημιουργοί και οι πρωταγωνιστές μιλούν στην Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού on set , με τις κάμερες να έχουν στηθεί στη βίλα των Αργυρών, σε διαφορετικούς χώρους, στο περιβάλλον όπου δημιουργήθηκαν και έτρεξαν οι εξελίξεις, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό , που το έφερε το αφιέρωμα πρώτο στο σύνολο κοινού με 18%. Οι γυναίκες του έδωσαν 23,5% σε ειδικό κοινό. Περίπου 1.381.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε για την «Αγγελική».

«Αγγελική», Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00

Τελευταία εβδομάδα επεισοδίων – Μη χάσετε το συγκλονιστικό φινάλε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved