Η Ναταλία Γερμανού «δίκασε» τη Δημουλίδου: «Εγώ που δεν είμαι μητέρα, δεν θα τολμούσα…»
Media

Η Ναταλία Γερμανού «δίκασε» τη Δημουλίδου: «Εγώ που δεν είμαι μητέρα, δεν θα τολμούσα…»

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου (26/6)  "Καλύτερα δε γίνεται" για τον καβγά του Γιώργου Λιάγκα και της Χρυσηίδας Δημουλίδου.

Η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να μην πάρει μέρος και να σχολιάσει τον επικό καβγά του Γιώργου Λιάγκα και της Χρυσηίδας Δημουλίδου που έλαβε χώρα στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής "Το Πρωινό", την Παρασκευή (25/6).

Απίστευτη ένταση στο Πρωινό με την ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου σχετικά με το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του 33χρονου πιλότου. Η συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε τηλεφωνικά στο Πρωινό και έγινε ο κακός χαμός!

Η παρουσιάστρια του "Καλύτερα δε γίνεται!" τοποθετήθηκε, υποστηρίζοντας την δική της άποψη και είπε χαρακτηριστικά: «Το παρακολούθησα την ώρα που συνέβαινε… Δε ξέρω πώς να τη χαρακτηρίσω. Θα την έλεγα έντονη στιγμή. Για εμένα το “εσείς ξέρετε;” που είπε η Φαίη Σκορδά στη Χρυσηίδα Δημουλίδου (για το αν είχε επιλόχειο κατάθλιψη η Καρολάιν) ήταν ολόσωστο».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ προσωπικά που δεν έχω γίνει μητέρα ποτέ στη ζωή μου, δε θα τολμούσα να κάνω εικασίες για το τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη. Ειδικά, όταν απευθύνομαι σε μια γυναίκα που έχει γεννήσει δύο φορές στη ζωή της».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved