Survivor: Ο Μπόγδανος λυγίζει και ο Ασημακόπουλος συγκινεί το πανελλήνιο με την απρόσμενη κίνησή του
Media

Survivor: Ο Μπόγδανος λυγίζει και ο Ασημακόπουλος συγκινεί το πανελλήνιο με την απρόσμενη κίνησή του

Survivor: Απόψε το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση πριν τον μεγάλο ημιτελικό της επόμενης Κυριακής και φυσικά τον τελικό της Δευτέρας, 5 Ιουλίου!

Απόψε θα ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο για τους παίκτες που θα φτάσουν στον ημιτελικό μιας και απομένουν μόλις τέσσερις survivors.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Κατσούλης θα βρεθεί κατευθείαν στον ημιτελικό, καθώς στο τελευταίο και καθαριστικό αγώνισμα για την 3η ατομική ασυλία με φοβερή ανατροπή κατάφερε να φορέσει στο λαιμό του το κολιέ για 2η φορά και να βγει από υποψήφιος.

Ο δεύτερος που θα δώσει το παρών στους ημιτελικούς της Ελλάδας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δεν βρίσκεται στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τρέιλερ που είδαμε για το αποψινό επεισόδιο καταρρέει ξανά ο Ηλίας Μπόγδανος και ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στις κάμερες ενώ έχει απομονωθεί από τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο δημοφιλής παίκτης μιλώντας στην κάμερα, είπε και ξέσπασε σε κλάματα: «Δεν ξέρω τι λάθος έχω κάνει και δε μου μιλάνε».

Όσο για το διαγωνιστικό κομμάτι του ριάλιτι επιβίωσης, τα spoilers δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα αποχωρήσει αυτή την Κυριακή και ο επικρατέστερος για αποχώρηση είναι μέχρι στιγμής ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers!

Το κοινό θα αποφασίσει ποιοι δύο από τους Γιώργο Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Γιώργο Ασημακόπουλο θα παραμείνουν στο Survivor.

Πάντως, μία κίνηση του Γιώργου Ασημακόπουλου θα κάνει το τηλεοπτικό κοινό να δακρύσει!

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου την Παρασκευή που μας πέρασε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα δώσει όλα τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor σε ίδρυμα καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου στη μνήμη του αδερφού του και αυτή η κίνησή του θα μας συγκινήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved