Survivor: Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Τι συμβαίνει με την υγεία της;
Media

Survivor: Στο νοσοκομείο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Survivor: Απουσίαζε από το πρώτο επεισόδιο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους λόγους έκανε γνωστούς ο Σάκης Κατσούλης.

Εδώ και μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό στα media από τα spoilers πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απουσιάζει αυτές τις μέρες από το Survivor μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε με τον Ηλία Μπόγδανο να αισθάνεται κι εκείνος μια έντονη αδιαθεσία και την Μαριαλένα να μην είναι στην καλύβα.

Ο Σάκης Κατσούλης μιλώντας στην κάμερα του Survivor αποκάλυψε πως η παίκτρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία από τη νύχτα ως τα ξημερώματα, στις 7 το πρωί και είχε προδιάθεση για έμετο.

«Μετά το Συμβούλιο, η νύχτα είχε εκπλήξεις αφού η Μαριαλένα κατάλαβε μια αδιαθεσία. Έκανε 8 με 9 φορές εμετό, ένιωθε άσχημα κι είχε ζαλάδες. Εύχομαι να είναι καλά γιατί δεν την έχω δει από το πρωί. Περιμέναμε να ξημερώσει και να φύγει στο νοσοκομείο. Ό,τι καλύτερο της εύχομαι. Με το που ξαπλώσαμε από τις 9 η ώρα το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί έκανε εμετούς», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Έτσι η παίκτρια βρίσκεται στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει με την υγεία της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει γαστρεντερίτιδα και όπως είδαμε στο τρέιλερ, θα επιστρέψει στο Συμβούλιο του νησιού για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved