Άγριες Μέλισσες: Βαλάντωσε στο κλάμα η Αγορίτσα on air - «Άφωνη» η Καραβάτου! Τι συνέβη;
Media

Άγριες Μέλισσες: Βαλάντωσε στο κλάμα η Αγορίτσα on air - «Άφωνη» η Καραβάτου! Τι συνέβη;

Η Μαρία Αντουλινάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου και μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες στις οποίες συμμετέχει και όταν αναφέρθηκε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου δάκρυσε αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου!

Η τηλεοπτική Αγορίτσα μίλησε για τον χαμό της αγαπημένης της Ανέτ και συγκινήθηκε και στον αέρα της εκπομπής του star: «ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν μια ιερή δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια».

Και υπογράμμισε: «Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε» πρόσθεσε βουρκωμένη η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR. «Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved