Έξαψη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο μεγάλο φινάλε της σειράς του MEGA!
Media

Έξαψη: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο μεγάλο φινάλε της σειράς του MEGA!

Η «Έξαψη», το ερωτικό, αστυνομικό δράμα σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία την ερχόμενη Τετάρτη, έπειτα από 72 επεισόδια.

Η σειρά του Μega, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τόσο με το σενάριο και την πλοκή όσο και με τις δυνατές ερμηνείες, φέρνοντας τη στις πρώτες προτιμήσεις στην βραδινή ζώνη, ολοκληρώνεται για όλους τους πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, το τραγικό τέλος του δολοφόνου φτάνει, ενώ οι υπόλοιποι ήρωες βρίσκουν την πραγματική ευτυχία και ακολουθούν τα «θέλω» τους.

Ο δολοφόνος έχει βρεθεί και οι ήρωες έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν άλλες περιπέτειες. Παρ' όλα αυτά, οι σχέσεις τους συνεχίζουν να δοκιμάζονται. Ποιοι θα μείνουν μαζί και ποιοι θα πάρουν άλλους δρόμους Πώς θα επηρεαστούν ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη. Αυτά είναι τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στο μεγάλο φινάλε της σειράς. Όσα θα δούμε στα τελευταία επεισόδια: Ο Γιάννος στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, δέχεται την επίσκεψη του Μηνά.

Φαίνονται και οι δύο αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τις παρανομίες. Παράλληλα, ο Τζώρτζης χτίζει ξανά τη ζωή του μετά τον χαμό της Ίριδας, αν και είναι πιεσμένος, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές. Μοιάζει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή, αλλά η Εβίτα και η Βίκυ στέκονται, μαζί, στο πλευρό του. Οι δύο αδελφές αποφασίζουν να κάνουν μια προσπάθεια να συνυπάρξουν αρμονικά και να έρθουν πιο κοντά. Παράλληλα, η μεγάλη νύχτα των εκλογών φτάνει και ο Τζώρτζης αναμένει τα αποτελέσματα, παρέα με τη Ζωή, η οποία του στέκεται όπως δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, που αποφάσισε να εξαφανιστεί.

Ακόμα, ύστερα από τόσους μήνες έρευνας, ο Ορφέας βλέπει τον ένοχο, τον Θάνο, πίσω από τα κάγκελα. Λίγες ημέρες αργότερα, στα εγκαίνια, όλοι μοιάζουν ήρεμοι και χαρούμενοι. Είναι σαν πρώτη φορά, ύστερα από καιρό, να απολαμβάνουν τη ζωή. Μέχρι τη στιγμή που η Βίκυ εξαφανίζεται. Η επόμενη ημέρα μοιάζει με την έναρξη μιας νέας ζωής. Η αίτηση του Γιάννου για άρση της προφυλάκισης γίνεται δεκτή, ενώ η Μαρίνα καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της.

Ο Κωστής αποφασίζει πως είναι καιρός να δεχτεί την ευτυχία που έρχεται στον δρόμο του και ο Μηνάς παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που αλλάζει τη ζωή του ριζικά. Η Βίκυ κοιτάει μπροστά, πιο δυνατή από ποτέ, ενώ η τύχη του Ορφέα μοιάζει να τον τραβάει στο Ναύπλιο.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved