Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δίνει spoiler! Χαμός τη νέα σεζόν στο Διαφάνι!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δίνει spoiler! Χαμός τη νέα σεζόν στο Διαφάνι!

Άγριες Μέλισσες: O Γιώργος Ηλιόπουλος, ή αλλιώς ο αγαπημένος του κοινού Προκόπης, μιλά για τις μεγάλες επιτυχίες της πορείας του και δίνει δυνατό spoiler για τον τρίτο κύκλο!

Πώς θα δούμε τον Προκόπη στην τρίτη σεζόν;

Ο Προκόπης μαζί με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη θα εξοριστούμε στη Λέρο λόγω αριστερών φρονημάτων. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους προαναφερθέντες. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτοί οι συγγραφείς θα προσεγγίζουν αυτό το κομμάτι της ιστορίας, έχει γίνει εκπληκτική έρευνα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους τηλεθεατές αλλά και εμάς τους ίδιους τους ηθοποιούς. Αλλωστε όλη η ομάδα έχει αποδείξει ότι κάνουμε μία τηλεοπτική σειρά με απαιτήσεις κινηματογραφικές. Νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά, θα το λέω μέχρι να σας κουράσω (γέλια).

Στο Διαφάνι τι θα επικρατήσει;

Αλλάζουν πολλά λόγω χούντας, ο Δούκας με τη Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα, προστίθεται στο καστ και ένας περιπτεράς. Επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, είναι το μόνο βέβαιο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πολύ, έχουμε σύνδρομο στέρησης.

Εχετε ξαναζήσει τόσο μεγάλη επιτυχία;

Ναι, με τα «Σφηνάκια». Ηταν κάτι πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή. Μάλιστα, εκτός από τις επαναλήψεις, κάνουν δεύτερη καριέρα ακόμη και σήμερα στο Διαδίκτυο.

Είπατε πριν ότι «δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να μιλάω για καριέρα». Παρά τις τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, γιατί το λέτε αυτό;

Η δουλειά μου είναι το θέατρο, το λέω όμως αυτό γιατί το λένε τα γεγονότα. Επειδή το θέατρο το αγαπώ πολύ, έδωσα προτεραιότητα εκεί και απέρριψα δουλειές που έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Δεν κάνεις καριέρα λέγοντας όχι.

Είπατε πολλά «όχι» στην πορεία σας;

Πάρα πολλά και το πλήρωσα ακριβά, ακολουθούσα τα δικά μου όνειρα, είμαι από τους ηθοποιούς που ονειρεύονται ρόλους. Ακόμη και τώρα είπα όχι σε μία μεγάλη θεατρική δουλειά, γιατί σκέφτηκα ότι δεν θα ήμουν συνεπής στις «Αγριες Μέλισσες».

Εχετε μετανιώσει;

Μετανιώνω, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος και ανοιχτός, πάντα κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις. Κάποια πράγματα δεν έγιναν, αλλά ήρθαν οι «Μέλισσες» που ήταν δικαίωση για μένα.

Πηγή: Tv Tύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved