Αποκλειστικό: Ελεονώρα Μελέτη: Πρόσωπο έκπληξη στη νέα εκπομπή της στο Mega
Media

Αποκλειστικό: Ελεονώρα Μελέτη: Πρόσωπο έκπληξη στη νέα εκπομπή της στο Mega

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η τηλεοπτική σεζόν και δεν ήταν από αυτές που λες, ήρεμες. Οι εξελίξεις πολλές και οι μεταγραφές ακόμα περισσότερες.

Μία από αυτές που έχει γίνει ήδη γνωστή αφορά την Ελεονώρα Μελέτη και την μετακίνησή της από τον Alpha, που βρισκόταν ως τώρα, στο Mega όπου και θα επιστρέψει, όπως δείχνουν τα πράγματα ως τώρα, στην πολύ πρωινή ζώνη. Με επικρατέστερο slot μετάδοσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το 8-11.

Η πολύχρονη συνεργασία της με τον Alpha φτάνει στο τέλος της επίσημα αυτές τις μέρες. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει ήδη δώσει τα χέρια με το Mega και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα την βρει εκεί.

Ποιοι όμως θα είναι δίπλα της στον τηλεοπτικό αέρα; Τα δύο άτομα έχουν ήδη ακουστεί και είναι ο Κώστας Τσουρός -που τώρα ακόμα βρίσκεται στη Ναταλία Γερμανού- και η Φλορίντα Πετρουτσέλι με την οποία η Ελεονώρα συνδέεται και με συγγενικούς δεσμούς αφού είναι κουμπάρες.

Το τρίτο πρόσωπο όμως δεν είναι μέχρι στιγμής γνωστό και ήρθε η ώρα να σας το αποκαλύψουμε. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στο team της εκπομπής της Ελεονώρας θα βρίσκεται ο Θανάσης Πάτρας. Ένας πολύ καλός επαγγελματίας του χώρου που όπως είπε ο ίδιος μπήκε στη Φάρμα για να δώσει μια επανέναρξη στην καριέρα του και όπως φαίνεται το πέτυχε. Και όπως γνωρίζουμε η συμφωνία έχει ήδη κλείσει.

Πολύ ενδιαφέρων συνδυασμός με δημοσιογράφους που ξέρουν πολύ καλά το αντικείμενό τους κι έχουν τηλεοπτική εμπειρία που δίνουν στην παρουσιάστρια το κάτι παραπάνω. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων λοιπόν, καλή τους αρχή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved