Άγριες μέλισσες: Η Ασημίνα σε θανάσιμο κίνδυνο - Ο Μπάμπης στην εξορία
Media

Άγριες μέλισσες: Η Ασημίνα σε θανάσιμο κίνδυνο - Ο Μπάμπης στην εξορία

Άγριες μέλισσες: Όλα όσα πρόκειται να δούμε στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας.

Τα βασανιστήρια, τόσο σωματικό όσο και ψυχολογικά. Η Ελένη θα μείνει πίσω στο Διαφάνι μόνη της χωρίς το στήριγμα της και εκτεθειμένη σε νέο κίνδυνο που ακούει στο όνομα Ακύλας Μεγαρίτης. Όσο για την Ασημίνα, που και εκείνη έδειχνε πάντα να είναι η δίκαιη, θα περάσει δύσκολες στιγμές στη μαύρη περίοδο της δικτατορίας καθώς θα ταχθεί υπέρ των αντιστασιακών.

Η μεσαία αδελφή Σταμίρη θα δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που την είχαμε μάθει εδώ και δύο σεζόν και πραγματικά θα μας εκπλήξει μετά όσα θα κάνει. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως η δράση της αρχικά θα είναι κρυφή και παράνομα θα υποθάλπει τους αντιστασιακούς, προσφέροντας τους εκτός από τροφή, στέγη και κρυψώνα, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τα σχέδια τους. Όμως, όταν γίνει γνωστή η δράση της, τότε και εκείνη θα βρεθεί στο στόχαστρο των χουντικών που θα την κυνηγήσουν και θα την επικηρύξουν.

Η ζωή της θα βρίσκεται συνεχώς σε θανάσιμο κίνδυνο, ενώ όταν θα τη συλλάβουν θα τη βασανίσουν ανελέητα! Και μπορεί με τον Νικηφόρο να κάνει προσπάθειες επανασύνδεσα και να έχουν αποσύρει την αγωγή διαζυγίου, ωστόσο η νεαρή κοπέλα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει στο παιδί και την οικογένεια της ένα καλύτερο μέλλον με όποιο κόστος! Ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσει την ίδια της τη ζωή!

ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΕΡΟ!

Τα γυρίσματα της εξορίας δεν θα γίνουν στη Λέρο, όπως γράφεται εδώ και εβδομάδες, αλλά στο Γραμματικό του Μαραθώνα. Μάλιστα οι ιθύνοντες από την πρώτη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο β' κύκλος έψαχναν το κατάλληλο μέρο5 για τα συγκεκριμένα πλάνα και θεώρησαν τον Μαραθώνα την πιο σωστή και φθηνή επιλογή καθώς βρίσκεται στην Αθήνα και δεν χρειάζονται επιπλέον έξοδα μετακίνησης και διαμονής από την παραγωγή.

Πηγή: Tv24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved