Ήλιος: Οι τύψεις της Αλίκης για το θάνατο του Φίλιππου: «Εγώ φταίω για όλα»
Media

Ήλιος: Οι τύψεις της Αλίκης για το θάνατο του Φίλιππου: «Εγώ φταίω για όλα»

Ήλιος: Ο γάμος της Αλίκης και του Δημήτρη καταλήγει σε τραγωδία. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους γράφτηκε με μελανά χρώματα.

Το μόνο που θα θυμούνται όλοι είναι όχι το πάρτι και τους νεόνυμφους σε στιγμές μεγάλης χαράς, αλλά τη δραματική του εξέλιξη και τα όσα συνέβησαν. Οι εχθροί του Δημήτρη αλλά και του Φίλιππου τελικά είναι αδίστακτοι. Και το απέδειξαν με τον πιο φρικτό τρόπο, βάζοντας βόμβα στη δεξίωση του γάμου, μη υπολογίζοντας καμία ανθρώπινη ψυχή ούτε τις απώλειες και τα όσα θα προκαλέσουν.

Μετά το συμβάν, στον χώρο υπάρχουν μόνο συντρίμμια και πεσμένα σώματα. Κανείς δεν ξέρει αρχικά ποιοι ζουν και ποιοι όχι. Οι τραυματισμένοι είναι πολλοί. Ο Δημήτρης είναι κι εκείνος χτυπημένος αλλά φέρει λιγότερα τραύματα από άλλους. Το ίδιο και η Αλίκη. Δείτε και αναλυτικά όλο το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

Εκείνος όμως που δεν τα καταφέρνει είναι ο Φίλιππος, όπου μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. «Δυστυχώς. Είναι πια πολύ αργά», τους ενημερώνει ο γιατρός. Η Διώνη, που είναι πληγωμένη, δεν μπορεί να το πιστέψει. Πέφτει στην αγκαλιά της Αλίκης. «Όχι. Πείτε μου ότι είναι ψέμα. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Θα φεύγαμε. Θα πηγαίναμε στο εξωτερικό. Θα ζούσαμε μαζί», λέει μέσα στα δάκρυά της. «Θέλω να τους βρεις. Υποσχέσου μου ότι θα τιμωρηθούν», λέει του Δημήτρη. Η Διώνη ορκίζεται πως δεν θα αφήσει αυτά τα καθάρματα να γλιτώσουν. «Θα πληρώσουν για το κακό που έκαναν», σχεδόν μονολογεί.

Η Αλίκη δεν μπορεί με τη σειρά της να πιστέψει ότι ο πατέρας των παιδιών της δεν είναι πια στη ζωή. Προσπαθεί να τους σταθεί και να τα παρηγορήσει. Το κλίμα στο σπίτι είναι πολύ βαρύ. Όμως μέσα της έχει ακόμη και κάτι που τη βασανίζει. Τις τύψεις. «Αν δεν είχαν έρθει στο πάρτι του γάμου μας και είχαν φύγει με τη Διώνη όπως το είχαν κανονίσει, τώρα ο Φίλιππος θα ζούσε», λέει του Δημήτρη, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο του.

«Μη βασανίζεις το μυαλό σου με τέτοιες σκέψεις. Δεν ωφελεί», της απαντάει εκείνος. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο Φίλιππος δεν ζει πια. Εκείνος έμεινε εδώ για να είναι παρών στη δική μας χαρά και έφυγε τόσο άδικα», επιμένει η Αλίκη και δάκρυα τρέχουν από τα μάτια της. Η πληγή αυτή θα αργήσει πολύ να κλείσει στην καρδιά της.

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved