Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Προκόπης θα περάσει δύσκολα στο νέο κύκλο - Τι θα συμβεί;
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Προκόπης θα περάσει δύσκολα στο νέο κύκλο - Τι θα συμβεί;

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Γιώργος Ηλιόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για όλα αυτά που θα συμβούν στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ANT1.

Πότε ξεκινάτε γυρίσματα για τις «Άγριες μέλισσες»;

«Τώρα τον Ιούλιο. Δεν υπάρχει καμία ανάπαυλα». Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, θα μπορούσε να είναι και το φινάλε. «Είμαι φανατικός της σειράς. Είμαι πρώτα από όλα τηλεθεατής. Συγκινήθηκα πολύ με το τέλος του κύκλου παρόλο Που το ήξερα, θεωρώ ότι οι "Άγριες μέλισσες" είναι μια σειρά-μνημείο και αλλάζουν το σκηνικό στη μυθοπλασία . και την τηλεοπτική υποκριτική. Κάποιες σκηνές θα μείνουν στην ιστορία της τηλεόρασης. Αλώστε η επιτυχία της είναι το συγκλονιστικό σενάριο, η σκηνοθετική της ματιά και ένας θίασος ηθοποιών που δεν έχει βαρεθεί να παίζει ούτε λεπτό και ο κόσμος αυτά τα αναγνωρίζει».

Πώς θα αρχίσει χρονικά η τρίτη σεζόν;

Από εκεί που μείναμε ή ένα χρονικό διάστημα μετά; «Φαντάζομαι δεν θα είναι μεγάλο το διάστημα που θα περάσει. Είμαστε ήδη στη χούντα».

Ο Ακύλλας Μεγαρίτης, ο επικεφαλής των «Αβάντων», θα είναι χειρότερος από τον Μάνο

Βόσκαρη;

«Νομίζω ότι θα είναι μια συγκλονιστική μορφή για τις "Μέλισσες": Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα είναι στη σειρά ο Αιμίλιος Χειλάκης. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και ηθοποιός». Φτιάχνονται νέα σκηνικά για την τρίτη σεζόν; «Ναι, θα αλλάξουν πολλά πράγματα, θα είναι μια άλλη εικόνα».

Τι επιφυλάσσουν τα νέα επεισόδια στον Προκοπή;

«Πάει στην εξορία. Μου είπαν ότι τον περιμένουν δύσκολες καταστάσεις και ανυπομονώ να διαβάσω τα νέα σενάρια γιατί αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για την Ελλάδα και οι συγγραφείς θα έχουν πολλά να πουν. Περιμένουν μεγάλες στιγμές τον θεατή».

Θα είναι εξόριστος μαζί με τον Λάμπρο;

«Όντως, θα περάσουμε καλά. (αυτοσαρκάζεται). Όλα αυτά συνέβησαν. Υπάρχουν οικογένειες που δε γνωρίστηκαν ποτέ, παιδιά μεγάλωσαν χωρίς πατεράδες και μανάδες γιατί ήταν και γυναίκες στην εξορία. Καλό είναι να γνωρίζουμε ότι αυτό το αγαθό που λέγεται ελευθερία δεν δίνεται δωρεάν».

Έχει ενδιαφέρον να δούμε το τρίπτυχο διοικητή Προύσαλη, Παναγιώτη και Προκοπή και ποιες θα είναι οι σχέσεις τους κάτω από αυτή τη συνθήκη.

«Βέβαια. Είναι τρομερό το πώς μπορεί να εξελιχθούν ή. να μεταλλαχθούν οι ανθρώπινες σχέσεις. Φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν συγκλονιστικές στιγμές».

Θα έχουμε κανένα νέο από τη Λέτα;

«Όλος ο κόσμος ρωτάει για εκείνη. Δεν έχω ιδέα. θα είχε ενδιαφέρον ο Προκοπής να ξέρει ότι τον περιμένει κάποιος ενώ εκείνος είναι εξορία για να έχει από κάπου να κρατηθεί, αλλά αυτά τα αποφασίζουν σοφά οι σεναριογράφοι που έχουν τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων». Τα κορίτσια μένουν πάλι απροστάτευτα; «Μπαίνουν σε καινούριες περιπέτειες». Η Βιολέτα θα γυρίσει; «θα γυρίσει. Διαφάνι χωρίς Βιολέτα δεν γίνεται».

Πηγή: Tv 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved