Άγριες μέλισσες: Οι σχέσεις όλων δοκιμάζονται στον τρίτο κύκλο της σειράς!
Media

Άγριες μέλισσες: Οι σχέσεις όλων δοκιμάζονται στον τρίτο κύκλο της σειράς!

Άγριες μέλισσες: Εκδίκηση! Στη σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας ένα μαύρο πέπλο σκεπάζει το Διαφάνι και ταυτόχρονα καλύπτει τα όνειρα των κατοίκων του. Η Ελένη και οι αδελφές της προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θέλουν να δουν πώς μπορεί να είναι η ζωή τους μακριά από τους τοξικούς Σεβαστούς. Ο Δούκας και η Μυρσίνη βρέθηκαν ξαφνικά στο περιθώριο, όμως οι επαφές τους με το νέο καθεστώς θα τους δώσουν και πάλι μεγάλη δύναμη. Και ο Λάμπρος; Ο Λάμπρος δεν ξέρει πως είναι από τους πρώτους στόχους του Ακύλα Μεγαρίτη, καθώς ο πατέρας του ο Μιλτιάδης σκότωσε τον αδελφό του... Όσο για τον Μελέτη, έχει βάλει στόχο ζωής να πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη και να ολοκληρώσει το σχέδιο της Μυρσίνης, που απέτυχε...

ΕΛΕΝΗ - ΛΑΜΠΡΟΣ

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη συγκλονιστική εκείνη μαύρη μέρα που βύθισε το Διαφάνι στο πένθος. Η ζωή μοιάζει να έχει επιστρέψει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, τουλάχιστον για τους περισσότερους. Η Ελένη με τον Φανούρη έχουν πολλές δουλειές στα νέα κτήματα, καθώς πρέπει να τα οργώσουν και να τα σπείρουν από την αρχή. Ο Λάμπρος απασχολείται με τα μαθήματα στο σχολείο, όμως πλέον έχει να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που φέρνει το νέο καθεστώς, το οποίο επιβάλλει συνεχείς ελέγχους στην παιδεία. Ο δάσκαλος θα έρθει πολλές φορές σε ρήξη με τη νέα διοίκηση που θα εγκατασταθεί στο χωριό, αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιχνίδι είναι χαμένο. Εκείνο που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι οι νέοι κάτοικοι του χωριού κάνουν άσχημα σχέδια γι' αυτόν και την οικογένεια του. Ο Μιλτιάδης σκότωσε τον Μεγαρίτη και ο Ακύλας σκοπεύει να εκδικηθεί, ενορχηστρώνοντας τον θάνατο των δικών του ανθρώπων... Ο Λάμπρος θα βρεθεί στην εξορία και θα περάσει πολύ δύσκολα. Την ίδια στιγμή, η Ελένη θα ζήσει μια επιστροφή από τα παλιά, με τον ερχομό του πρώην αρραβωνιαστικού της στο Διαφάνι.

ΑΣΗΜΙΝΑ - ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Ενωμένοι για το καλό του παιδιού τους. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος βρήκαν την ισορροπία στο θέμα της κηδεμονίας του μικρού Σέργιου. Εκείνη με την αδελφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο παιδί και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν. Έχοντας διώξει τους γονείς του από τη ζωή ου, ο Νικηφόρος έχει πια καταλάβει πως οικογένεια του, πέρα από την Ασημίνα με τον μικρό, είναι και η Δρόσω, η Ελένη και ο Λάμπρος και , φυσικά τα αδέλφια του, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη, με τους οποίους θέλει να χτίσει μια ακόμα πιο ισχυρή σχέση. Στην καρδιά του υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει... Παράλληλα, η Ασημίνα, σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκοπή, αλλά και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια... Αναλαμβάνει λοιπόν δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα. Αυτό είναι και ένα νέο σημείο τριβής με τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να την αφήσει απροστάτευτη.

ΑΚΥΛΑΣ - ΜΕΛΕΤΗΣ

Στο φινάλε του 2ου κύκλου είδαμε τον Ακύλα (Αιμίλιος Χειλάκης) να εμφανίζεται για πρώτη φορά, απέναντι από τον Μελέτη, που ήθελε να του σκοτώθηκε από την καραμπίνα του Μιλτιάδη, όταν εισέβαλε στο Σταμιραίικο. Ο Ακύλας ορκίστηκε να Νικηθεί τους ανθρώπους που έστειλαν τον Αχιλλέα στον άλλο κόσμο. Και επειδή ο Μιλτιάδης δεν ζει, ο Ακύλας θα στρέψει το δολοφονικό του μένος στους άμεσους συγγενείς του. Ο Μελέτης θα γίνει το δεξί του χέρι και θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τις βρομοδουλειές του, επιτρέπεται στον Ακύλα να δείχνει προς τα έξω ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος. Με τον τρόπο αυτό" στήνει παγίδα στα ανυποψίαστα θύματα του. Ο Λάμπρος και η Ελένη θα είναι από πρώτους που θα μπουν στο στόχαστρό του, με ολέθριες συνέπειες για το μέλλον τους πιο σκληρός και αδίστακτος Μελέτης που έχουμε δει μέχρι σήμερα μαζί με τον Ακύλα θα κάνουν ένα... αχτύπητο δίδυμο, σκορπώντας τον τρόμο και θάνατο στο Διαφάνι.

ΔΡΟΣΩ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής κατάλαβαν πως έχουν πολύ σκοτεινό παρελθόν και έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα σε βαθμό που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν και να δεχτούν ο ένας τον άλλον γι' αυτό που πραγματικά είναι. Αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους, όμως μπαίνει ποτέ πραγματικά τέλος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπιούνται με πάθος; Φυσικά και όχι. Η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας θα φέρει και πάλι κοντά τους δύο πρώην εραστές, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους να αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Οι εχθροί και τα εμπόδια που θα συναντήσουν θα είναι πολλά και μένει να δούμε αν θα αντέξουν ή αν ακόμα ένα θανατικό θα βάλει δραματικό τέλος στη ρομαντική τους ιστορία...

ΜΥΡΣΙΝΗ - ΔΟΥΚΑΣ

Απομονωμένοι στη Λάρισα (που δεν το λες βέβαια και απομόνωση), μακριά από το χωριό, όπου έδειχναν τη δύναμη τους και σκόρπιζαν τον φόβο στους κατοίκους του, ο Δούκας με τη Μυρσίνη προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Τρόπος να επιστρέψουν στο Διαφάνι δεν υπάρχει, καθώς τους εξανάγκασαν σε φυγή σχεδόν με λιντσάρισμα. Ακόμα και τα παιδιά τους τους γύρισαν την πλάτη. Οι δυο τους είναι σε απόγνωση, μέχρι που ένα παράθυρο αισιοδοξίας ρίχνει λίγο φως στη μαυρίλα του άδειου σπιτικού τους. Οι γνωριμίες του Σεβαστού με το καθεστώς των συνταγματαρχών τον γλιτώνουν από τη δίκη για τον φόνο του Θέμελη και του δίνουν τη δύναμη να επιστρέψει στο χωριό με το κεφάλι ψηλά, για να διεκδικήσει την περιουσία που άφησε πίσω του... Στην ατζέντα των δύο γονιών είναι φυσικά να κερδίσουν και τα παιδιά τους, κάτι που όμως θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού εκείνα δεν θέλουν να τους βλέπουν μπροστά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved