Survivor: Σάρωσε τα πάντα ο Κατσούλης - Κέρδισε πάλι στον αγώνα κατάταξης!
Media

Survivor: Σάρωσε τα πάντα ο Κατσούλης - Κέρδισε πάλι στον αγώνα κατάταξης!

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τα spoilers και σάρωσε και στον δεύτερο αγώνα κατάταξης.

Στον δεύτερο αγώνα κατάταξης είδαμε να αγωνίζονται οι: Σάκης, Ηλίας και Μαριαλένα. Να θυμίσουμε πως ο Κόρο χθες βγήκε τελευταίος στον πρώτο αγώνα κατάταξης και κι έτσι έχει πλέον μόνο άλλη μία ευκαιρία για να προσπαθήσει να προκριθεί στον ημιτελικό.

Αυτό θα συμβεί αύριο, που θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο και τον τρίτο του σημερινού αγωνίσματος. Αυτό το λέμε γιατί εκείνος που θα κέρδιζε σήμερα θα προκρινόταν απ’ ευθείας και θα γλίτωνε την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τα spoilers που έκαναν το γύρο του διαδικτύου όλη την Τρίτη, νικητής του σημερινού αγωνίσματος θα ήταν και πάλι ο Σάκης Κατσούλης. Και φυσικά για άλλη μια φορά τα επιβεβαίωσε. Έδειξε τι αξίζει και έκλεισε εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Τερμάτισε πρώτος, πέρασε στην επόμενη φάση και το παιχνίδι συνεχίστηκε ανάμεσα στον Ηλία και στην Μαριαλένα, με τον πρώτο να καταφέρνει να πάρει επίσης τη νίκη.

Σάκης και Ηλίας λοιπόν πέρασαν στην δεύτερη φάση του αγώνα κατάταξης.

Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε να κερδίσει και πάλι!

Να θυμίσουμε πως το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί την ημέρα του ημιτελικού στην Αθήνα και μόλις βγει η τελική τριάδα, θα έχουμε νέα ψηφοφορία για το ποιοι θα είναι οι δύο του μεγάλου τελικού.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved