Survivor: Τελικά Σάκης ή Ντάνος ο πιο σκληροτράχηλος παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης;
Media

Survivor: Τελικά Σάκης ή Ντάνος ο πιο σκληροτράχηλος παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης;

Survivor Ημιτελικός: Όταν το 2017 το Survivor σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία, ο Ντάνος αυτόματα μετατράπηκε σε έναν… λαϊκό ήρωα.

Οι άντρες ήθελαν να είχαν τη δύναμή του, οι γυναίκες τον ερωτεύτηκαν και τα παιδιά βρήκαν το πρότυπό τους. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μεγάλο νικητή του πρώτου Survivor!

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα στατιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν με κάθε λεπτομέρεια πως ο Σάκης είναι το… the next big thing στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για τον νικητή του Survivor το 2017 που φυσικά δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

Ο νεαρός επιχειρηματίας από το Περιστέρι, ο οποίος μάλιστα μπήκε στο παιχνίδι πολύ μετά την έναρξή του, κατάφερνε σε κάθε στίβο μάχης να αποδεικνύει ότι είναι άτρωτος. Κανένας από τους συμπαίκτες του δεν μπορούσε να τον ξεπεράσει σε run, και ελάχιστοι τον αντιμετώπιζαν στα ίσια στους στόχους. Κράτησε χαμηλό προφίλ, συγκίνησε με την αφοσίωση που έδειξε στην πρώην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πήρε με το μέρος του πολύ κόσμο όταν οι αντίπαλοί του τον «χτυπούσαν» κάτω από τη ζώνη. Πολλά από αυτά τα στοιχεία συναντήσαμε για πρώτη φορά και στον Ντάνο.

Λιγομίλητος, προσηλωμένος στο στόχο του και μακριά από «κλίκες» για να φτάσει ως το τέλος. Στον Ντάνο έλειπε αυτή η… εσάνς από μία ρομαντική ιστορία αγάπης που περιέβαλε τον Σάκη λόγω Μαριαλένας αλλά… who cares; Ο Ντάνος, τότε τουλάχιστον, ανήκε σε… όλες τις γυναίκες αφού είχε γίνει για κάποιες η απόλυτη φαντασίωση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Σάκη Κατσούλη εν δράσει, σε έναν από τους τελευταίους αγώνες κατάταξης, πριν τον μεγάλο ημιτελικό.

Ας μιλήσουμε όμως με αριθμούς για να διαπιστώσετε και εσείς ότι ο Σάκης Κατσούλης, αν έμπαινε σε έναν στίβο μάχης με τον Ντάνο πολύ πιθανόν να τον νικούσε, όχι επειδή είναι νεότερος κατά οκτώ χρόνια από τον Αγγελόπουλο αλλά επειδή τα έχει πολύ… πρόσφατα τα αγωνίσματα στο Survivor. Αστειευόμαστε φυσικά, όμως σίγουρα δεν αστειεύονται τα νούμερα που είναι αντιπροσωπευτικά του γεγονότος ότι ο Σάκης Κατσούλης παρουσιάζει καλύτερες επιδόσεις από τον Ντάνο στο Survivor.

Δείτε και συγκρίνετε παρακάτω:

Αγώνες ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 301 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 302

Νίκες ΑΓΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 183 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 221

Ήττες ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 118 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 81

Ποσοστό νικών ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 60.8% ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ 73,1%

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved