Survivor: Είναι επίσημο! Αυτός είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού κύκλου!
Media

Survivor: Είναι επίσημο! Αυτός είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού κύκλου!

Survivor Ημιτελικός: Ναι, είναι αυτό που νομίζετε! Ο Σάκης Κατσούλης που τα έχει σαρώσει όλα στους στίβους μάχης είναι ο πιο δυνατός παίκτης. Αυτό δεν είναι έκπληξη! 

Όμως είναι έκπληξη τα στατιστικά στοιχεία του νεαρού ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία που δικαίως βλέπει το όνομά του να φιγουράρει πρώτο στη λίστα με τους δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor.

Γιατί ο Σάκης όταν έμπαινε στο στίβο μάχης, κυρίως στους αγώνες παρκούρ, ήταν ασυγκράτητος. Δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο παρά μόνο το σημείο τερματισμού και συχνά είχε και το know how με τους στόχους. Σε όλα τα κατάφερνε. Και παρ' όλο που κάποιοι θεωρούν πως και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν στα ίδια επίπεδα, αυτό, στατιστικά τουλάχιστον δεν ισχύει καθώς ανάμεσα στους δύο άντρες μεσολαβεί μία... Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να γίνουμε πιο σαφείς. Ο Σάκης ο οποίος -σημειωτέων- δεν μπήκε στο παιχνίδι από την αρχή, έπαιξε σε συνολικά 302 αγώνες (ατομικούς ή ομαδικούς) και έφερε 221 νίκες και 81 ήττες. Έτσι καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη των παικτών του φετινού Survivor ως ο... Εξολοθρευτής.

Στην αμέσως επόμενη θέση, τη δεύτερη, αν και κανείς θα περίμενε πως θα δει το όνομα του Ηλία Μπόγδανου, πρόλαβε να την καταλάβει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με 325 αγώνες, 183 από τους οποίους κέρδισε και σε 142 έχασε. Με μικρή διαφορά πίσω της ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος σε σύνολο 316 αγώνων έχει 169 νίκες και 147 ήττες.

Την πεντάδα κλείνουν, για την ιστορία, ο Κόρο και ο Τζέιμς Καφετζής που επίσης υπήρξε ένας από τους δυνατότερους παίκτες στατιστικά, παρ' όλο που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. ,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved