Survivor τελικός: Θα είναι ο Σάκης ο νικητής; Οι καλύτερες στιγμές, η Μαριαλένα και οι εντάσεις!
Media

Survivor τελικός: Θα είναι ο Σάκης ο νικητής; Οι καλύτερες στιγμές, η Μαριαλένα και οι εντάσεις!

Survivor τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης σχεδόν δύο μήνες μετά την έναρξή του αλλά κατάφερε να λειτουργήσει σαν... οδοστρωτήρας για όλους τους αντιπάλους του.

Και να που τώρα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό, έτοιμος να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο αλλά και τον τίτλο του φετινού Survivor.

H άφιξή του στον Άγιο Δομίνικο έγινε τον Φεβρουάριο και η αλήθεια είναι πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πρώην αγαπημένη του, δεν τον υποδέχτηκε και με πολλή χαρά. Δεν περίμενε να τον δει μπροστά της και όταν αυτό έγινε, έδειχνε αμήχανη, θυμωμένη και δεν ήξερε πώς να συμπεριφερθεί. Εκείνος πάλι από την πλευρά του, δήλωνε στην κάμερα πως ο λόγος που είχε μπει στο παιχνίδι ήταν γιατί ήθελε να βρεθεί κοντά της, να την προστατεύσει, να τη βοηθήσει. Και η αλήθεια είναι πως κράτησε την υπόσχεσή του, με τα δύο παιδιά να έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, παρά την αμηχανία των πρώτων στιγμών.

Ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι "διαβασμένος", ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, τουλάχιστον σε επίπεδο "κλικών" και παρεών μεταξύ των παικτών. Ήξερε πως έπρεπε να αντιπαρατεθεί απέναντι στον δυνατό James Καφετζή και τον κολλητό του Νίκο Μπάρτζη και προς έκπληξή του -γιατί δεν μπορούν να γίνονται όλα με καταστρωμένο σχέδιο- ήρθε κοντά με τον Τριαντάφυλλο. Έκλαιγε ο Σάκης όταν το κοινό αποφάσισε να δείξει την έξοδο στον Ντάφυ και έπρεπε να βρει τη δύναμη για να συνεχίσει. Και τη βρήκε. Και πάλι, πρωταγωνίστρια στα νέα αυτά δεδομένα υπήρξε και πάλι η Μαριαλένα.

Έκανε τον γυναικείο πληθυσμό να... λιώσει όταν χτύπησε το πόδι του και ζήτησε από τη Μαριαλένα να κοιμηθεί κοντά του γιατί φοβόταν.

Συγκινηθήκαμε όταν έβαλε τα κλάματα επειδή βάσει νέων κανονισμών του παιχνιδιού ο Σάκης και η Μαριαλένα έπρεπε να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον και να ενσωματωθούν σε διαφορετικές ομάδες. Και φυσικά το μέγα θέμα συζήτησης για πολλές εβδομάδες ήταν αν η Μαριαλένα και ο Σάκης είναι ξανά ζευγάρι. Αν ο έρωτας που είχαν ζήσει δύο χρόνια πριν είχε αναζωπυρωθεί.

Ο Σάκης πάντως δεν μας άφησε καμία αμφιβολία για τα αισθήματά του προς τη Μαριαλένα. Με κάθε ευκαιρία, σε κάθε έντονη στιγμή είτε στον στίβο μάχης είτε στην καλύβα, της έλεγε πόσο πολύ την αγαπά και πόσο σημαντική είναι για εκείνον.

Η άφιξη του Σάκη και η Μαριαλένα... παγωτό!
Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Σάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο νησί και η Μαριαλένα δεν πίστευε στα μάτια της. Τον υποδέχτηκε με χαμόγελο αλλά στην κάμερα δεν έδειχνε και πολύ χαρούμενη -αρχικά τουλάχιστον.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με μία από τις πιο τρυφερές στιγμές Σάκη και Μαριαλένας στο παιχνίδι:

Και φτάνουμε στο σήμερα, στον μεγάλο τελικό, που ο Σάκης διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο, συνεχίζοντας να διεκδικεί βέβαια και τη θέση που θέλει εκείνος στην καρδιά της Μαριαλένας. Μένει να μάθουμε αν θα τα καταφέρει σε λίγες ώρες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved