Survivor: Η συγκινητική μακροσκελής ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας λίγο πριν τον ημιτελικό
Media

Survivor: Η συγκινητική μακροσκελής ανάρτηση της μητέρας της Μαριαλένας λίγο πριν τον ημιτελικό

To survivor φθάνει στο τέλος του και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι η μοναδική παίκτρια που είναι στους τέσσερις φιναλίστ!

Η μητέρα της με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό λίγο πριν τον ημιτελικό του survivor, συγκινεί!

Η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου έγραψε: «Μετά και την 4η πλέον υποψηφιότητα της Μαριαλένας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ για την αγάπη και τη στήριξη που έχετε δείξει στο παιδί μου όλο αυτό τον καιρό!

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη ως μητέρα και χαρούμενη που όλοι εσείς έχετε δει στο παιδί μου κάποιες από τις αρχές της. Την αγωνιστικότητά της, το ήθος της, το σεβασμό της στους αντιπάλους και την ευγενή άμιλλα με την οποία παλεύει και ανταπεξέρχεται απέναντι σε κάθε αντίπαλο μέσα στους στίβους μάχης, άσχετα αν είναι άντρας ή γυναίκα.

Το κορίτσι μου, έπειτα από 6 μήνες που αγωνίζεται στο Survivor, πλέον εξασφάλισε τη θέση της στην τελική τετράδα του παιχνιδιού ούσα Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ του φετινού Survivor.

Μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας αυτής της Μαριαλένας αποτελούν και οι άρρηκτες σχέσεις και φιλίες που δημιούργησε μέσα στο παιχνίδι και εξακολουθούν να την στηρίζουν και εκτός παιχνιδιού. Μια ειδική αναφορά κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τριαντάφυλλο προσωπικά, καθώς δεν σταματάει να δείχνει την αγάπη του προς το κορίτσι μου, τόσο εντός όσο και εκτός του παιχνιδιού!

Εύχομαι με την στήριξή σας που την έφερε ως εδώ να φτάσει το παιδί μου όσο πιο ψηλά μπορεί και ίσως να την καμαρώσουμε όλοι μαζί νικήτρια καθώς είναι ήδη νικήτρια στην καρδιά μου!

Με μεγάλη συγκίνηση ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ»!

Δείτε την ανάρτησή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved