Άγριες μέλισσες spoiler: Δρόσω – Κωνσταντής: Θα αντέξει η αγάπη τους;
Media

Άγριες μέλισσες spoiler: Δρόσω – Κωνσταντής: Θα αντέξει η αγάπη τους;

Αυτές τις μέρες ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ήδη τα πρώτα «σημάδια» και τα spoilers που διαρρέουν, δείχνουν ότι η τρίτη σεζόν θα είναι εξίσου ανατρεπτική και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως οκριβώς και οι δυο προηγούμενες.

Όλα μέχρι στιγμής δείχνουν πως το «χαροκαμένο» Διαφάνι δεν βρίσκει ησυχία ούτε την τρίτη σεζόν. Η μετακόμιση του Ακύλα (Αιμίλιος Χειλάκης) στο χωριό μετά τον θάνατο του αδερφού του Αχιλλέα από τον Μιλτιάδη, όταν εκείνος εισέβαλε στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη, φέρνει νέες αναταραχές και ατέλειωτη «δίψα» για εκδίκηση. Μπορεί πλέον ο Μιλτιάδης να μη ζει, ωστόσο ο Ακύλας θα στρέψει το δολοφονικό του μένος στους άμεσους συγγενείς του. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», ο Μελέτης θα γίνει το δεξί του χέρι και θα αναλάβει όλες τις βρωμοδουλειές του, επιτρέποντας στον Ακύλα να δείχνει προς τα έξω ένας ήρεμος και πράος άνθρωπος.

Ο Λάμπρος και η Ελένη θα είναι από τους πρώτους στις «Άγριες Μέλισσες» που θα μπουν στο στόχαστρό του, με ολέθριες συνέπειες για το μέλλον τους. Ο Μελέτης, γίνεται ακόμη πιο αδίστακτος και μαζί με το νέο του... αφεντικό θα κάνουν έναν αχτύπητο συνδυασμό, που θα φέρει τα πάνω κάτω, σκορπώντας τον τρόμο και τον θάνατο στο Διαφάνι.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς βρίσκει τους ήρωες στην εποχή της Δικτατορίας.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια, η Δρόσω και ο Κωνσταντής, που ερωτεύτηκε και έζησε έντονες στιγμές αποφασίζει να χωρίσει, όμως η αγάπη τους δεν φαίνεται να είναι από εκείνες που ξεχνιούνται. Σύμφωνα με το περιοδικό, η σκοτεινή περίοδος της Δικτατορίας θα τους φέρει και πάλι κοντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved