Αγγελική: Μία ανάσα πριν το οριστικό φινάλε, το Twitter «κλαίει» για το τέλος της σειράς
Media

Αγγελική: Μία ανάσα πριν το οριστικό φινάλε, το Twitter «κλαίει» για το τέλος της σειράς

Αγγελική: Απόψε (30/6) παρακολουθήσαμε το προτελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Alpha και οι χρήστες του Twitter αποχαιρετούν τη σειρά με πολύ... κλάμα. 

Απόψε λοιπόν παρακολουθήσαμε τον Δημήτρη στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα απ’ το να φύγει, να την ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκάλυψε στον Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης κατάλαβε ότι δεν του έμενε άλλη επιλογή από το να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος ήταν πλέον σίγουρος πως θα συλληφθεί από την αστυνομία για τον φόνο του Σταυριανού. Έκανε μια τελευταία προσπάθεια να γλιτώσει απευθυνόμενος στην Αθηνά για να τον βοηθήσει.

Δεδομένου ότι η οικογένεια Αργυρού είχε πάντα πολύ καλές σχέσεις με την ηγεσία της αστυνομίας, ζήτησε να μεσολαβήσει αλλά η Αθηνά αποκαμωμένη με όσα έχουν ήδη συμβεί αρνήθηκε να του δώσει οποιαδήποτε βοήθεια. Του ξεκαθάρισε ότι ήταν ο καθένας μόνος του πια, ότι τα πάντα είχαν τελειώσει. Ο Παύλος απογοητευμένος για ακόμη μία φορά από τη στάση της μάνας του απέναντί του, τράπηκε σε φυγή.

Ο Παύλος, αφού κατάλαβε ότι μετά από αυτό που έκανε η Τζένη όλα είχαν τελειώσει, προσέγγισε την Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά.

Μετά την προβολή του αποψινού επεισοδίου έγινε... χαμός στο Twitter. Αρκεί να δείτε κάποια πολύ χαρακτηριστικά tweets παρακάτω για να πάρετε μία μικρή ιδέα του τι πρόκειται να γίνει αύριο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved