Σιωπηλός δρόμος: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε
Media

Σιωπηλός δρόμος: Αυτό είναι το συγκλονιστικό φινάλε

Σιωπηλός δρόμος: Ο Μιχάλης δέχεται πιέσεις από τους αστυνόμους για να αποκαλύψει τους συνεργούς του, αλλά και τον «ενορχηστρωτή». Σύντομα, ο Νάσος και η ομάδα του ανακαλύπτουν πως ο Βασίλης είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής και σοκάρονται. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκινά.

Η κατάσταση πλέον είναι οριακή και ο Βασίλης, κρυφά απ' όλους, παίζει και το τελευταίο του χαρτί έχοντας στόχο να εκδικηθεί και να καταστρέψει την οικογένεια Καρούζου. Από την άλλη, η Αθηνά ανησυχεί ιδιαίτερα για τον Πέτρο. Η ίδια, ύστερα από αρκετή σκέψη, αρχίζει να αμφιβάλλει για την απόφασή της να παραδώσει τα χρήματα στον Βασίλη.

Εκείνη, όμως, τη στιγμή συμβαίνει ένα αναπάντεχο γεγονός που κλονίζει συθέμελα την οικογένεια Καρούζου. Παράλληλα, ο Μιχάλης κρατείται στο τμήμα. Οι αστυνόμοι τον πιέζουν να αποκαλύψει τους συνεργούς του, αλλά και τον εγκέφαλο της απαγωγής. Ο άντρας, μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ομολογία.

Εν τω μεταξύ, πίσω στο κρησφύγετο, οι δράστες περιμένουν τον «ενορχηστρωτή» να σημάνει το τέλος της απαγωγής και να τους ενημερώσει για την παράδοση των παιδιών, αλλά και για τα χρήματά τους. Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές. Μέσα σε ένα κύμα αποκαλύψεων, αλλά και τραγικών γεγονότων, η Αστυνομία φτάνει στην ταυτοποίηση του «ενορχηστρωτή». Η είδηση πως πίσω από όλη αυτή την υπόθεση κρύβεται ο Βασίλης σκάει σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Η σύλληψη του άντρα είναι θέμα ωρών... Όμως εκείνος δεν είναι έτοιμος να τα παρατήσει. Στο τέλος του «Σιωπηλού Δρόμου» κανένας δεν βγαίνει αλώβητος.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved