Survivor: Η νέα κίνηση του Ασημακόπουλου θα σας συγκινήσει – Η επίσκεψη στα ιδρύματα και το ποσό
Media

Survivor: Η νέα κίνηση του Ασημακόπουλου θα σας συγκινήσει – Η επίσκεψη στα ιδρύματα και το ποσό

Survivor: O Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί τα ιδρύματα που θα δωρίσει τα χρήματα που κέρδισε από το survivor!

Και δεν είναι μόνο αυτή η κίνηση του σπουδαίου πρώην παίκτη που μας συγκίνησε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής,Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, τα χρήματα από την παραγωγή θα δοθούν στον Γιώργο Ασημακόπουλο σχεδόν 1,5 μήνα μετά την αποχώρησή του! Έτσι λοιπόν εκείνος πήρε την απόφαση να δώσει 30 χιλιάδες ευρώ από τον δικό του προσωπικό λογαριασμό.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος το Σαββατοκύριακο θα επισκεφτεί το Σύλλογο «Ελπίδα», την «Φλόγα» και το Make a wish και θα δώσει ο ίδιος το ποσό!

"Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός.", είπε κατά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος συγκέντρωσε 31 χιλιάδες από το ριάλιτι!

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ από την εκπομπή, Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved