Αγγελική: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε - Δείτε σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο!
Media

Αγγελική: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε - Δείτε σκηνές από το τελευταίο επεισόδιο!

Αγγελική: Απόψε θα προβληθεί το συγκλονιστικό τέλος της σειράς του Alpha!

Ο Νικόλας τραυματίζεται σοβαρά από τη σφαίρα που προοριζόταν για την Αγγελική και παλεύει για τη ζωή του. Η αστυνομία φτάνει στο κτήμα και ο Δημήτρης με την Αθηνά καταλαβαίνουν ότι πλέον τους μένει μόνο μία λύση. Αφού όλα τελειώνουν, η Αγγελική πιάνει τον Στέφανο για να του ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η αντίδραση του την εκπλήσσει…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, Αγγελική είδαμε:

Ο Δημήτρης στην προσπάθεια του να σταματήσει την Κατερίνα απ’ το να φύγει, την ναρκώνει. Όταν η Αγγελική αποκαλύπτει στο Δημήτρη τι έχουν βρει, ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι δεν του μένει άλλη επιλογή παρά να πάρει την Αθηνά και να το σκάσουν. Ο Παύλος είναι πλέον σίγουρος πως θα τον συλλάβει η αστυνομία για τον φόνο του Σταυριανού. Κάνει μια τελευταία προσπάθεια να γλιτώσει απευθυνόμενος στην Αθηνά για να τον βοηθήσει.

Δεδομένου ότι η οικογένεια Αργυρού είχε πάντα πολύ καλές σχέσεις με την ηγεσία της αστυνομίας, της ζητάει να μεσολαβήσει αλλά η Αθηνά αποκαμωμένη με όσα έχουν ήδη συμβεί αρνείται να του δώσει οποιαδήποτε βοήθεια. Του ξεκαθαρίζει ότι είναι ο καθένας μόνος του πια, ότι τα πάντα έχουν τελειώσει. Ο Παύλος απογοητευμένος για ακόμη μία φορά από τη στάση της μάνας του απέναντί του, τρέπεται σε φυγή.

Ο Παύλος, αφού καταλαβαίνει ότι μετά από αυτό που έκανε η Τζένη όλα έχουν τελειώσει, προσεγγίζει την Σοφία θέλοντας να της μιλήσει για μια τελευταία φορά.

Δείτε παρακάτω σκηνές από το δραματικό φινάλε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved