Survivor: «Χείμαρρος» η μαμά της Μαριαλένας κατά της οικογένειας του Σάκη: «Ξεκατινιαζόμαστε…»!
Media

Survivor: «Χείμαρρος» η μαμά της Μαριαλένας κατά της οικογένειας του Σάκη: «Ξεκατινιαζόμαστε…»!

H μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η Γεωργία Χαραλαμποπούλου λίγο πριν το τέλος του survivor μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη και προέβη σε αποκαλύψεις στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε που δεν περιμέναμε!

Η κυρία Γεωργία μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής Πένυ Καβέτσου τόνισε: «Δεν νομίζω ότι θα γίνει πρόταση γάμου… Δεν νομίζω ότι θα ανάψουν αισθήματα στην Μαριαλένα μου για τον Σάκη… δεν νομίζω ούτε του Σάκη… Πιστεύω πως μετά το τέλος του Survivor η Μαριαλένα δε θα είναι μαζί με τον Σάκη. Άκουσα αυτά που είπε ο παππούς του Σάκη. Μου είχε πει η Μαριαλένα ότι είχαν πάει μια φορά μαζί στο Ξυλόκαστρο. Δε γυρίσω τη μπιφτέκα για τον Σάκη. Όσα είχα πει στο περιοδικό ΟΚ ισχύουν, αλλά μη φτάσουμε στο άλλο άκρο.»!

Και πρόσθεσε η μαμά της μοναδικής παίκτριας που έφτασε στον ημιτελικό του survivor: «Η ανάρτηση που έκανα για κακοποίηση… Είναι πως εγώ αυτά που είπα στο ΟΚ και που ξέρω. Η κόρη μου δε θα καθόταν να φάει ξύλο. Η πλευρά του Σάκη δεν επικοινώνησε μαζί μου, αλλά έβαζε άλλους ανθρώπους και μου τα έχωναν. Βάζουν ανθρώπους που μου επιτίθονται και μου λένε πράγματα που ούτε καν τα ξέρανε.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Τι πράγματα πήρε η Μαριαλένα, όταν χώρισε από τον Σάκη. Αν πήρε κουτάλες, μπρίκια και κεριά λιωμένα. Η Μαριαλένα από τα νεύρα της πήρε και τα κεριά που είχε αγοράσει, τα λιωμένα και μετά τα πέταξε. Να βγει η οικογένεια του Κατσούλη αυτοπροσώπως, όπως τα λέω εγώ. Η Μαριαλένα δεν είναι γύφτισσα να πάρει και τα κεριά και να τα φέρει εδώ. Πήρε ό,τι είχε αγοράσει. Ξεκατινιαζόμαστε τώρα και δε γουστάρω, βάλτε το αυτό...»

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved