Λιάγκας: Η ατάκα  on air στην Σκορδά: «Θυμάσαι πριν χωρίσουμε που μας είχαν πει να…»!
Media

Λιάγκας: Η ατάκα on air στην Σκορδά: «Θυμάσαι πριν χωρίσουμε που μας είχαν πει να…»!

Mία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του πρωινού και άφησε άφωνους τους συνεργάτες του!

Με αφορμή την επιστροφή του Γιώργου Ασημακόπουλου στην Ελλάδα και τις προτάσεις που έχουν οι παίκτες, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μια πρόταση που δέχτηκε με την Φαίη Σκορδά πριν χωρίσουν!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ένας καναλάρχης, πολύ σημαντικό πρόσωπο φωνάζει τον διευθυντή προγράμματος και του λέει “τελείωσε τώρα το ριάλιτι πρέπει κάτι να τους κάνουμε όλους αυτούς γιατί είναι δημοφιλής” και του λέει ο διευθυντής προγράμματος «για ποιο λόγο να τους κάνουμε κάτι; Αυτοί είναι γι’ αυτό που είναι δεν είναι για παρουσιαστές, πανελίστες κλπ κλπ…». Άρα υπάρχει ένα debate κατά πόσο οι άνθρωποι αυτοί που βιώνουν μια μεγάλη διασημότητα, η οποία σβήνει μετά από μερικούς μήνες, είναι κατά πόσο μπορούν να αξιοποιήσουν το πράγμα αυτό».

Η δε Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Εξαρτάται το αστέρι που έχει κάποιος. Δηλαδή υπάρχουν πρόσωπα που έχουν εκμεταλλευτεί μια τέτοια συγκυρία και μετά εξελίχθηκαν στο τραγούδι, ως ηθοποιοί, ως άνθρωποι της τηλεόρασης, εξαρτάται το αστέρι. Ο Ντάνος είχε ένα άστρο».

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Εγώ ξέρεις έχω συνδικαλιστική άποψη πάνω σε αυτό. Εγώ πιστεύω ότι τηλεόραση πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που είναι η δουλειά τους. Δηλαδή επειδή εγώ έχω μια δημοφιλία ξαφνική και να σου πω κάτι; Και σε μας αν θυμάσαι μας είχαν πει μαζί να πρωταγωνιστήσουμε πριν χωρίσουμε σε μια μεγάλη θεατρική παράσταση. Να στηνόταν μια μεγάλη θεατρική παράσταση με τους δύο μας. Σε ένα μιούζικαλ. Θα ερχόντουσαν ουρές από έξω. Είναι η πρώτη φορά που το λέω. Και τότε που έκανε ο Κωστόπουλος τον ρόλο στο μιούζικαλ και είπαν και σε μένα να το κάνω και είπα όχι και πήγε ο Κωστόπουλος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved