Άγριες Μέλισσες: Άναυδη η Καραβάτου με τον Χρήστο Πλαϊνη - «Συγγνώμη, με κοιτάτε σαν ούφο;»!
Media

Άγριες Μέλισσες: Άναυδη η Καραβάτου με τον Χρήστο Πλαϊνη - «Συγγνώμη, με κοιτάτε σαν ούφο;»!

Καλεσμένος στην εκπομπή του star, Στη φωλιά των Κου Κου, ήταν ο Χρήστος Πλαϊνης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σειρά,  Άγριες Μέλισσες στην οποία πρωταγωνιστεί και προβάλλεται στον ΑΝΤ1!

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και οι συνεργάτες της τον κοιτούσαν άναυδοι και εκείνος αναφώνησε «συγγνώμη, με κοιτάτε σαν ούφο»!

Ο Χρήστος Πλαϊνης είπε χαρακτηριστικά για τις Άγριες Μέλισσες: «μου αρέσει να κλείνω τους κύκλους οπότε δεν θα ήθελα, αν συνέχιζε η σειρά, να μην είμαι. Από τη στιγμή που έχει αποφασιστεί οι Άγριες Μέλισσες να πάνε για τρίτη χρονιά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους μας και ήταν πολύ ευχάριστο».

Και ο ηθοποιός ανέφερε: «Στο σπίτι δεν τις βλέπω τις Άγριες Μέλισσες! Την πρώτη χρονιά που ήταν αργά κοιμόμουν, δεν έβλεπα τίποτα γιατί έπρεπε να ξυπνάω πολύ νωρίς. Την δεύτερη χρονιά, πάλι, δεν έβλεπα»! Και ενώ του έκαναν απανωτές ερωτήσεις για τη σειρά… και τους έβλεπε πως τον κοιτούσαν, είπε: «Συγνώμη, τώρα, να πω κάτι! Νιώθω ότι με κοιτάτε σαν ούφο! Ισχύει; Γιατί βλέπω μια απορία στα μάτια τεσσάρων ανθρώπων, να με κοιτάνε και να λένε τι κάνει αυτός ο τύπος».

Η δε Κατερίνα Καρβάτου του απάντησε: «Όταν βλέπεις μπροστά σου κάτι το οποίο είναι διαφορετικό προσπαθείς να το προσεγγίσεις και να το καταλάβεις λίγο καλύτερα. Με αυτή την έννοια»!

Δείτε την αντίδραση του ηθοποιού στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved