Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη σεζόν 2021-2022
Media

Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια που θα δούμε τη σεζόν 2021-2022

Οι υπεύθυνοι των καναλιών γνωρίζουν ότι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και διαμορφώνουν κατάλληλα το πρόγραμμά τους.

Από αυτό δεν γίνεται να λείπουν κάποια ήδη πετυχημένα τηλεπαιχνίδια, αλλά και κάποια καινούργια, μοιράζοντας πλούσια δώρα και χιλιάδες ευρώ!

Ρουκ Ζουκ – ΑΝΤ1

Το «Ρουκ Ζουκ» επανήλθε ανανεωμένο το 2017, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Εκείνη, μαζί με τις πιο ευρηματικές ομάδες, κρατούν κάθε μεσημέρι την πιο όμορφη και ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές. Κάτι που αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης, που είναι ιδιαίτερα υψηλά. Άλλωστε, γι' αυτόν τον λόγο, δόθηκε το πράσινο φως για πέμπτο κύκλο επεισοδίων όπου, πέρα από τα γνώριμα παιχνίδια, πρόκειται να εμπλουτιστεί και με καινούργια, χαρίζοντας περισσότερο γέλιο και διασκέδαση τόσο στους παίκτες που συμμετέχουν όσο και στο κοινό που κάνει... «Ρουκ Ζουκ» από το σπίτι.

5x5 - ΑΝΤ1

Το «5x5» με παρουσιαστή τον Μάρκο Σεφερλή εντάχθηκε, πριν από τρεις μήνες, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση τωντηλεθεατών.Έτσι, αποφασίστηκε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν με νέο κύκλο επεισοδίων. Ο ηθοποιός - παρουσιαστής θα κάνει καθημερινά παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά, μοιράζοντας ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα χρηματικό έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ. Φυσικά, οι κανόνες παραμένουν απλοί: δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η καθεμία, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ.Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μέχρικαι 15.000 ευρώ!

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος – ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2021 -2022, εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός ακόμη αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Αναφερόμαστε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος που επιστρέφει εντελώς ανανεωμένο, Σύμφωνα με τους κανόνες του πρότζεκτ, οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν μία σειρά ερωτήσεων, μέχρις ότου καταφέρουν να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, βέβαια, θα έχουν στη διάθεση τους τρεις βοήθειες. Να σημειωθεί ότι, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν έχουν ανακοινώσει το όνομα του παρουσιαστή, ούτε και αν θα προβάλλεται καθημερινά ή στην prime time του Σαββατοκύριακου.

Η τέλεια απόδραση - ALPHA

Το συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι «Η τέλεια απόδράση» με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβίτς εντάχθηκε, πριν από τρεις μήνες στο πρόγραμμς του ΑLΡΗΑ. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο κατάφερε να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κάνοντας τους υπεύθυνους του σταθμού να προσθέσουν ακόμη μια μέρα προβολής, αλλά και να ανανεώσουν τη συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής για του χρόνου. Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς και πολλά άλλα.

Deal (ΑLΡΗΑ)

Το «Deal», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρότζεκτ του ΑLΡΗΑ, αφού σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κάπως έτσι, οι υπεύθυνοι του σταθμού και ο παρουσιαστή αποφάσισαν να συνεχίσουν για έκτη σεζόν, υπόσχοντας περισσότερα κέρδη, αδρεναλίνη, χιούμορ, ρίσκο και ένα χρηματικό έπαθλο που μπορεί να παραμείνει 60.000 αλλά και να ανέβει. Στο εντυπωσιακό πλατό βρίσκονται 22 παίκτες που έχουν μπροστά τους από ένα κουτί-έκπληξη, αλλά και ένα μαγικό κουτί. θα καταφέρει να κάγει κάποιος το καλύτερο «Deal» της ζωής του;

Celebrity Game Night - MEGA

To Celebrity Game Night μία μεγάλη επιτυχία, επέστρεψε ξανά στο ΜΕGΑ με οικοδέσποινα τη Σμαράγδα Καρύδη και το κοινό δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά. Γι΄ αυτόν τον λόγο, μάλιστα, αποφασίστηκε να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν με νέο κύκλο επεισοδίων και την αγαπημένη ηθοποιό - παρουσιάστρια να προκαλεί και να προσκαλεί ακόμη περισσότερους καλεσμένους σε νέες αναμετρήσεις. Ευφάνταστα παιχνίδια, εκπλήξεις, γρίφοι κ.ά διαδραματίζονται στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού. Φυσικά, ακόμη μία χρονιά, η κάθε ομάδα θα αποτελείται από τρεις εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου κι έναν παίκτη που θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν. Στο στούντιο η μπάντα συμμετέχει με τον δικό της τρόπο.

The Chase – MEGA

Το ΜΕGΑ, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2021 -2022, σχεδιάζει να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης, εντάσσοντας στο πρόγραμμα του ένα από τα πιο πετυχημένα τηλεπαιχνίδια της διεθνούς αγοράς. Το «The Chase» (μτφρ. «Το κυνήγι»), το οποίο προβάλλεται από το 2009 έως και σήμερα σε πάνω από 20 χώρες, θέλει τέσσερις παίκτες να διαγωνίζονται καθημερινά για να κερδίσουν μέχρι και 10.000 ευρώ. Μπορεί να είναι μέλη μίας οικογένειας, φίλοι ή και τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους. Σημασία δεν έχει αν γνωρίζονται ή όχι, αλλά πόσο έτοιμοι είναι για να αντιμετωπίσουν τον... κυνηγό, δηλαδή τον συνεργάτη του πρότζεκτ, που θέλει να παγιδεύσει τα κερδισμένα χρήματα τους και να τους κάνει να φύγουν από το παιχνίδι, χωρίς κέρδη και φυσικά χωρίς το μεγάλο τελικό ποσό. Να σημειωθεί ότι, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το κανάλι κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του προσώπου που θα αναλάβει την παρουσίασή του.

Shopping Star Star

Το τηλεπαιχνίδι μόδας Shopping Star είναι μία αγαπημένη καθημερινή συνήθεια του μεσημεριού και γι' αυτό θα συνεχιστεί για έκτη χρονιά στην οθόνη του Star. Όσες αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και διεκδικούν δυναμικά την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας. Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους. Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του πρότζεκτ παραμένει, φυσικά, η Βίκυ Καγιά. Εκείνη παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και έπειτα τις βαθμολογεί.

Τροχός της Τύχης – Star

Το πιο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Αμερικής, που γράφει ιστορία και στην ελληνική τηλεόραση, συνεχίζει, ακόμη μία χρονιά, την πετυχημένη πορεία του στο Star. Αναφερόμαστε, φυσικά, στον «Τροχό της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, που πρόκειται να επιστρέψει πιο ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, μετρητά και ένα μεγάλο έπαθλο, δηλαδή το αυτοκίνητο. Μόνο που την επόμενη σεζόν στο πλευρό του δεν θα βρίσκεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου, αλλά μία νέα κοπέλα, αποκαλύπτοντας τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Ο πιο αδύναμος κρίκος - ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΙ, πριν από δύο χρόνια, έφερε ξανά στη χώρα μας το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος, σημειώνοντας άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Γι’ αυτό, αποφασίστηκε να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν με τους παίκτες να καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων, χωρίς να σπάσουν την «αλυσίδα» υπό την πίεση του χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρότζεκτ θα συνεχίσει να προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Δες και βρες - ΕΡΤ

Η ΕΡΤ1, από το προηγούμενο καλοκαίρι, ένταξε στο πρόγραμμά της το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Δες και βρες» με παρουσιαστή, έναν εκ των καλύτερων ηθοποιών της γενιάς του, τον Νίκο Κουρή. Οι δύο πλευρές, πρόσφατα, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, με εκείνον να προκαλεί και να προσκαλεί νέους παίκτες όχι μόνο για να τεστάρει τις γνώσεις και τη μνήμη τους, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία τους. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved