Survivor: Σε υπερπολυτελή βίλα οι τέσσερις παίκτες – Η συνάντηση με τους γονείς τους
Media

Survivor: Σε υπερπολυτελή βίλα οι τέσσερις παίκτες – Η συνάντηση με τους γονείς τους

Survivor: Οι τέσσερις παίκτες βρίσκονται από χθες, 1η Ιουλίου στην Ελλάδα και σήμερα θα συναντηθούν με τους γονείς τους! 

Όπως πρώτο το gossip-tv.gr, σας ενημέρωσε, ο Γιώργος Κόρομι, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Ηλίας Μπόγδανος κατέφθασαν το απόγευμα της Πέμπτης, είδηση που ήταν γνωστή στους δημοσιογράφους οι οποίοι και έσπευσαν με τηλεοπτικά συνεργεία για να πάρουν πλάνα. H πτήση ήταν με transit από Παρίσι και ο Κόρο κρατούσε μία τσάντα μια τσάντα με βιβλία ενώ ο Σάκης και η Μαριαλένα ήταν μαζί μέσα στο λεωφορείο.

Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor τούς φυγάδευσαν και οι τέσσερις παίκτες έφυγαν από το αεροδρόμιο βγαίνοντας από άλλη πόρτα και όχι από εκείνη της αίθουσας αφίξεων όπως είχε συμβεί με όλους τους προηγούμενους παίκτες.

Σήμερα, 2 Ιουλίου η εκπομπή, Ευτυχείτε και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη τόνισε ότι οι τέσσερις παίκτες διαμένουν σε υπερπολυτελή βίλα στην Ανάβυσσο και σε λίγες ώρες θα συναντηθούν με τους γονείς τους για πρώτη φορά! Μάλιστα, το βίντεο με τη συνάντησή τους που θα προβληθεί στον μεγάλο τελικό.

Πώς θα είναι η συνύπαρξη των οικογενειών του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά από τα τόσα πράγματα που έχουν αποκαλυφθεί;

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για το survivor από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved