Survivor: Μάθε ποιοι πρώην παίκτες δεν θα είναι στον τελικό και τον λόγο!
Media

Survivor: Μάθε ποιοι πρώην παίκτες δεν θα είναι στον τελικό και τον λόγο!

Survivor: Η μέρα του μεγάλου τελικού φθάνει και μάθαμε ποιες πρώην παίκτες θα απουσιάζουν!

Με απουσίες θα κάνει φινάλε το survivor!

Ο Γιώργος Κόρομι, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι τέσσερις φιναλίστ και έφτασαν χθες, 1η Ιουλίου στην Ελλάδα και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του φυγάδευσαν προκειμένου να μην τους δει κανείς, εκτός από τους γονείς τους που θα τους δουν, σήμερα Παρασκευή, 2 Ιουλίου!

Στον ημιτελικό αλλά και στον τελικό δεν θα παρευρεθεί ο Περικλής Κονδυλάτος για καθαρά προσωπικούς λόγους. Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφώνησε: «Περαστικά στον Κονδυλάτο»!

Και ο Αλέξης Παππάς δεν θα είναι στον ημιτελικό και τελικό μιας και υπάρχει απαλλαχτικό από την Acun Medya και ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το ριάλιτι, The Bachelor.

Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης και ο Ηλίας κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό χωρίς να περάσουν από ψηφοφορία κοινού, σε αντίθεση με τον Κόρο και τη Μαριαλένα οι οποίοι και έχουν τεθεί στη διάθεση των τηλεθεατών προκειμένου να αποφασίσουν εκείνοι ποιος από τους δύο παίκτες θα φύγει από το παιχνίδι. Απόφαση που θα παρθεί το βράδυ του ημιτελικού. Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά την έναρξη της live μετάδοσης του ημιτελικού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved