GNTM 4: Διαβάσαμε τον αριθμό συμμετοχών και πάθαμε... πλάκα!
Media

GNTM 4: Διαβάσαμε τον αριθμό συμμετοχών και πάθαμε... πλάκα!

GNTM 4: Δεκάδες αιτήσεις έφταναν καθημερινά στα γραφεία του STAR μέχρι πριν λίγο καιρό, για τον νέο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», η προβολή του οποίου θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Αξίζει σίγουρα να αναφερθεί ότι οι αιτήσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, φτάνοντας συνολικά τις 15.000! Μέλη της παραγωγής του δημοφιλούς πρότζεκτ έκαναν την πρώτη επιλογή των υποψηφίων και λίγο καιρό πριν, οι τέσσερα κριτές με το νέο τους μέλος, την άρτι αφιχθείσα από το Λος Αντζελες, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, είδαν και κατά συνέπεια επέλεξαν τα μοντέλα που μπορούν να συνεχίσουν στην επόμενη φάση, δηλαδή το bootcamp.

Πιο συγκεκριμένα, τους παίκτες υποδέχτηκε αρχικά ο Γιώργος Καράβας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου και τους φωτογράφισε. Έπειτα από μια μίνι συνέντευξη μαζί του, ο κάθε υποψήφιος μεταφερόταν μπροστά από τα μέλη τη5 επιτροππ5, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό.

Και αυτή ήταν η διαδικασία των οντισιόν όπου και ολοκληρώθηκε. Οι παίκτες που έλαβαν το πράσινο φως από τους κριτές, στη συνέχεια πήραν μέρος στο ID Catwalk. Εκεί, τους ζητήθηκε να διαλέξουν ρούχα της επιλογής τους και να κάνουν πασαρέλα μπροστά από τους κριτές, επιδεικνύοντας έτσι το προσωπικό τους γούστο και αφήνοντας τη στυλιστική τους σφραγίδα.

Αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας βρέθηκαν μπροστά τους φορώντας το ομορφότερο χαμόγελο τους και φορώντας εντυπωσιακά κομμάτια, έκαναν πόζες και πασαρέλα προκείμενου να κερδίσουν μια θέση στο σπίτι του «GΝΤΜ». Πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν ενθουσιασμένοι καθώς είχαν περάσει στην επόμενη φάση, ενώ όσοι απορρίφθηκαν, τόνισαν πως θα προσπαθήσουν ξανά, ίσως την επόμενη χρονιά καθώς επιθυμούν να γίνουν το κεντρικό πρόσωπο σε μεγάλες καμπάνιες ρούχων αλλά και να περπατήσουν για κάποιον διάσημο σχεδιαστή.

Η ώρα του bootcamp

Επόμενη φάση είναι το bootcamp, που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες. Όσοι πέρασαν από το ID Catwalk, καλούνται τώρα να πάρουν μέρος σε μια σειρά διαδικασιών όπου και θα φανερώσουν στους κριτές και τους καλεσμένους τους αν έχουν στόφα μοντέλου και αξίζουν πραγματικά μια θέση στο γνωστό πρότζεκτ. Για την ακρίβεια, η επίδοση Γιατί εκεί θα κρίνει αν θα μπουν ή όχι στο ριάλιτι μόδας και θα λάβουν γνώσεις και εμπειρία που θα τους βοηθήσουν στη μετέπειτα πορεία τους. Και οι τέσσερις κριτές πάντως τόνισαν πως είναι ενθουσιασμένοι με το επίπεδο των συμμετεχόντων, πως όλοι ήρθαν «διαβασμένοι» και πως το κοινό θα απολαύσει μόντελινγκ υψηλών προδιαγραφών.

Πηγή: ΤV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved