Από τον ΣΚΑΪ στον… Alpha! Πρόσωπο – έκπληξη στη σειρά, Σασμός!
Media

Από τον ΣΚΑΪ στον… Alpha! Πρόσωπο – έκπληξη στη σειρά, Σασμός!

Πρόσωπο έκπληξη στον Alpha! Υπέγραψε και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, Σασμός!

Στον ΑLΡΗΑ, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2021-2022, ετοιμάζεται με προσοχή η νέα δραματική σειρά «Σασμός», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, σε σενάριο Βασίλη Σπηλιόηουλου και σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πρόκειται να δούμε την Μαρία Τζομπανάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία, κρατώντας και στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, καθώς επίσης και τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Δημήτρη Ήμελλο και τον Δημήτρη Λάλο.

Όμως ακόμα ένα πρόσωπο έκλεισε και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά!

Με τον Alpha υπέγραψε η Δανάη Παππά που την είδαμε τελευταία φορά στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ON TIME.

Η πανέμορφη ηθοποιός που έγινε γνωστή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «Τατούαζ» του Ανδρέα Γεωργίου, επιστρέφει στο κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της αφού έκλεισε στην σειρά «Σασμός».

Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με γυρίσματα στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Μα ερωτική σειρά που ξεκινά με μια βεντέτα που διαρκεί και με κάποιο τρόπο πρέπει να τελειώσει.

Ο ρόλος της Δανάης Παππά θα φέρει τα πάνω κάτω ενώ η ίδια είναι ενθουσιασμένη καθώς η σειρά αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα αφενός γιατί υπηρετεί την παράδοση και την κληρονομιά ενός τόπου όπως η Κρήτη αλλά και γιατί όλοι οι συντελεστές θέλουν να να καταφέρουν να ανεβάσουν τον πήχη στις τηλεοπτικές σειρές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved