Survivor τελικός: Τα ups και τα downs του Μπόγδανου στην πορεία του μέχρι εδώ! Θα είναι ο νικητής;
Media

Survivor τελικός: Τα ups και τα downs του Μπόγδανου στην πορεία του μέχρι εδώ! Θα είναι ο νικητής;

Survivor τελικός: Η μεγάλη μέρα είναι εδώ! Ο τελικός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή είναι σε λίγες ώρες και εμείς θυμόμαστε όλες τις στιγμές που ο Ηλίας Μπόγδανος μας έκανε να γελάσουμε, να λυγίσουμε, ακόμα και να κλάψουμε!

Ο Ηλίας από την πρώτη στιγμή έδειξε μία μεγάλη δυναμική στο παιχνίδι, ειδικά στους στίβους μάχης όπου κατάφερε να υπερισχύει συνήθως έναντι των αντιπάλων του.

Κάποιες φορές λύγιζε. Ως παίκτης ψυχολογίας, όταν δεν ήταν καλά ψυχολογικά, δεν μπορούσε να αποδώσει ούτε στα αγωνίσματα.

Είχε θυμώσει πολύ με τον Αλέξη Παππά αλλά και αργότερα με τον Τριαντάφυλλο, τον οποίο και θεωρούσε υπεύθυνο για πολλές εντάσεις στο παιχνίδι. Η μόνη φορά που ξέφυγε όμως ήταν με τον Αλέξη Παππά τον οποίο ένιωσε να τον προκαλεί. Και πάλι όμως, κατάφερε να μην ξεπεράσει τα όρια.

Ο Ηλίας έγινε αυτό που όλοι ελπίζαμε πως θα βρούμε σε κάποιον από τους παίκτες του φετινού Survivor. Ο φίλος που θα θέλαμε να έχουμε, ο άντρας που μπορεί να προστατέψει μία γυναίκα όπως έκανε με την Καρολίνα ή τη Νικολέττα, εκείνος που θα σου έλεγε μία καλή κουβέντα, ακόμα και αν όλα γύρω φάνταζαν μαύρα.

Ο Μπόγδανος αθόρυβα και με μεγάλη υπομονή κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Αντιστάθηκε σθεναρά σε κάθε αδικία ή άσχημη συμπεριφορά συμπαίκτη του, υπήρξε η φωνή της λογικής σε πολλές κρίσιμες στιγμές αλλά και ένα πολύ δυνατό στήριγμα για όσους τον χρειάζονταν.

Και όταν εκείνος λύγιζε, πάντα έβρισκε έναν ώμο για να κλάψει γιατί υπήρξε όλα τα παραπάνω για τους "συγκάτοικους" στην καλύβα στον Άγιο Δομίνικο. Όπως συνέβη προσφάτως όταν μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εξομολόγησή του:

Μετά και από αυτό, ο Ηλίας Μπόγδανος είναι σίγουρα ο νικητής στις καρδιές των δικών του ανθρώπων αλλά και ο νικητής στις καρδιές του απλού κόσμου που θέλει να τον δει να... το σηκώνει. Θα το μάθουμε σε λίγες ώρες. Υπομονή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved