Αποκλειστικό: Η μεγάλη στροφή στην τηλεοπτική καριέρα του Τσιμιτσέλη! Μετά το «Έλα στη θέση μου» τι;
Media

Αποκλειστικό: Η μεγάλη στροφή στην τηλεοπτική καριέρα του Τσιμιτσέλη! Μετά το «Έλα στη θέση μου» τι;

Για πέντε ολόκληρα χρόνια, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μας κρατούσε συντροφιά μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου

Όμως φαίνεται πως ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές και ακόμα πιο μεγάλη στροφή στην τηλεοπτική του καριέρα!

Ο ταλαντούχος και περιζήτητος ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι που δεν έχει ξανακάνει στο παρελθόν στην ελληνική τηλεόραση αφού στην Κύπρο έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός ως παρουσιαστής.

Έχοντας πλέον συνηθίσει μία ολόκληρη πενταετία τα συνεχή και καθημερινά γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε, φαίνεται πως αποφάσισε να ρίξει στο... ρελαντί τις ταχύτητές του και συγχρόνως να ασχοληθεί με κάτι που αγαπάει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άρχισε ήδη τα γυρίσματα της εκπομπής που θα παρουσιάζει στο... Mega.

Πρόκειται για μία τύπου ταξιδιωτική εκπομπή η οποία θα μας μεταφέρει σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας. Δεν θα είναι όμως ακόμα μία ταξιδιωτική εκπομπή όπως τόσες και τόσες που έχουμε δει αλλά θα έχει μία ιδιαιτερότητα.

Και αναφέροντας την πιθανή ονομασία της, ίσως καταλάβετε ποια θα είναι αυτή η ιδιαιτερότητα. Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, θα λέγεται "fishy" ή "e-fishing" ή "e-fish" (σ.σ. δεν έχουν καταλήξει ακόμα) και θα αφορά στο... ψάρεμα. Ένα αγαπημένο χόμπι πολλών, ειδικά των αντρών.

Ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα και όπως μαθαίνουμε πρώτος καλεσμένος για... ψαροπεριπέτειες είναι ένας καλός φίλος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Μαζί βρέθηκαν προ ημερών στην όμορφη Λευκάδα γι' αυτά τα πρώτα γυρίσματα και φυσικά έπονται και άλλοι επώνυμοι καλεσμένοι του Γιάννη Τσιμιτσέλη που θα τους αρέσουν οι θαλασσινές περιπέτειες.

Ο ίδιος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σήμερα, επιβεβαίωσε τρόπον τινά το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας καθώς σε μία Q&A κουβέντα που είχε με τους διαδικτυακούς του φίλους, αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν θα τον βλέπουμε σε ρόλο παρουσιαστή, αποφεύγοντας όμως να μπει σε λεπτομέρειες. Έκανε λόγο όμως για ταξιδιωτική εκπομπή που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved