Survivor: Τo gossip-tv στον Ημιτελικό! Οι αφίξεις των παικτών και των επώνυμων καλεσμένων!
Media

Survivor: Τo gossip-tv στον Ημιτελικό! Οι αφίξεις των παικτών και των επώνυμων καλεσμένων!

Survivor Ημιτελικός: Απόψε το βράδυ, οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor θα αποχαιρετήσουν έναν συμπαίκτη τους και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για τον μεγάλο τελικό αύριο το βράδυ και την ανάδειξη του νικητή!

Από νωρίς σήμερα το απόγευμα (4/7) άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι όπου παραδοσιακά φιλοξενούνται οι ημιτελικοί και τελικοί των Survivor.

Συνεργεία, δημοσιογράφοι αλλά και καλεσμένοι στην βραδιά άρχισαν να εμφανίζονται για να λάβουν τις θέσεις τους, να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες και να είναι όλα έτοιμα για τη live μετάδοση από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Φυσικά, άρχισαν και πρώτοι παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης να "σκάνε μύτη" όμως πρώτη όλων έφτασε η μαυρισμένη Σοφία Μαργαρίτη η οποία φορούσε ένα λευκό σύνολο που τόνιζε φυσικά το μαύρισμά της. Δεν ήταν μόνη αλλά μαζί με τις κόρες της και έδειχνε πολύ χαρούμενη. Φυσικά, έπρεπε να περάσει μέσα στα καμαρίνια για να προετοιμαστεί κατάλληλα, να ντυθεί πιο επίσημα και να βαφτεί από τους ειδικούς ώστε να είναι πιο λαμπερή στην αποψινή εμφάνισή της.

Ανάμεσα στον κόσμο που είδαμε να σπεύδει από νωρίς για να παρακολουθήσει ζωντανά τη βραδιά ήταν και ο μεγάλος νικητής του δεύτερου κύκλου του Power of Love, τον Παύλο Παπαδόπουλο ο οποίος προφανώς είναι και φαν του ριάλιτι επιβίωσης.

Από νωρίς έφτασε στο Γαλάτσι και η μητέρα της Μαριαλένας. Η κυρία Γεωργία μπήκε μέσα στα παρασκήνια και χαιρέτησε ένα προς ένα όλα τα παιδιά, ενώ κρατούσε στα χέρια της μία μπλούζα με το όνομα της κόρης της.

Δείτε το βίντεο με αποκλειστικά πλάνα, με τη μητέρα της Μαριαλένας να χαιρετά τους συμπαίκτες της κόρης της, τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Μακρόπουλο:

O κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στην είσοδο του Θεάτρου περίμενε με ανυπομονησία την άφιξη των 4 φιναλίστ και φώναζε δυνατά συνθήματα για τον Σάκη Κατσούλη. Δείτε το βίντεο με αποκλειστικά πλάνα:

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τον ημιτελικό ο Παύλος Γαλακτερός που για ακόμα μία φορά ήταν παρέα με τη Νικολέτα η οποία έλαμπε μέσα στο πουά φόρεμά της. Όμως είχε χάσει το κραγιόν της και τη βοήθησε ο Παύλος για να το βρει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved