Survivor: Θα σαστίσεις! Με νέο look η Κάτια Ταραμπανκό στον ημιτελικό του ριάλιτι!
Media

Survivor: Θα σαστίσεις! Με νέο look η Κάτια Ταραμπανκό στον ημιτελικό του ριάλιτι!

Survivor: Στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης παρευρίσκεται η πρώην παίκτρια, η Κάτια Ταραμπανκό, πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Το μοντέλο μόλις κατέφθασε στο Άλσος Βεΐκου για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό στο Γαλάτσι άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους με το νέο της look!

Ανανεωμένη και λαμπερή η πρώην παίκτρια του survivor εντυπωσίασε όχι μόνο με το καλοκαιρινό της στυλ, αλλά και με το νέο της look!
H Κάτια Ταραμπανκό έκανε τα μαλλιά της ράστα, όπως θα δείτε, και μόλις την είδαν όλοι αναφώνησαν «με νέο look» και εκείνη χάρισε το πιο θερμό χαμόγελό της. Ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί της και εκείνη φυσικά δέχθηκε!

Το gossip-tv.gr βρίσκεται στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι όπου παραδοσιακά φιλοξενούνται οι ημιτελικοί και τελικοί των Survivor και δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της Κάτιας στην παρακάτω gallery!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κάτια ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες αλλά αποχώρησε νωρίς για λόγους υγείας!

Μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε πει: «Δεν ήταν μόνο το αυτοάνοσο που με έβγαλε εκτός. Ουσιαστικά, υπό έντονες ψυχολογικές συνθήκες και υπό έντονη αυξομείωση βάρους, βγάζω πάρα πολλά σπυράκια στο σώμα μου, παντού, γίνομαι πουά. Οπότε, εκεί μιας που έχασα πάρα πολλά κιλά και ήταν έντονη η ψυχολογική πίεση, φοβόμουνα γιατί αν γέμιζα σπυράκια θα έπρεπε μετά να ήμουν 6 μήνες off στο σπίτι μου. Δεν συνέβη ευτυχώς αυτό... Συμφωνήσαμε με τους γιατρούς ότι δεν μπορώ να προχωρήσω γιατί είχε φτάσει το οξυγόνο μου 76% Για αυτό και δεν μπορούσα να μιλήσω καθαρά και να σκεφτώ γι' αυτό είχα ζαλάδες. Ήταν αυτό, ότι δεν είχα κάτι άλλο να κάψω και έπρεπε να γυρίσω στο σπίτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved