Survivor Ημιτελικός:Η Μαριαλένα στον τελικό! Η ανείπωτη χαρά του Κατσούλη και η απογοήτευση του Κόρο
Media

Survivor Ημιτελικός:Η Μαριαλένα στον τελικό! Η ανείπωτη χαρά του Κατσούλη και η απογοήτευση του Κόρο

Survivor Ημιτελικός: Τα spoilers είχαν «μιλήσει» καιρό πριν και ήθελαν τη Μαριαλένα να περνά στον μεγάλο τελικό αφήνοντας εκτός τον Κόρο.

Έτσι κι έγινε λοιπόν η Μαριάλενα πέρασε στον μεγάλο τελικό και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, γεγονός που θα μάθουμε στο τέλος της αποψινής βραδιάς.

Με το άκουσμα της ευχάριστης αυτής είδησης ο Σάκης Κατσούλης «πέταξε» από τη χαρά του ενώ η απογοήτευση του Κόρο «ζωγραφίστηκε» στο πρόσωπό του και δικαίως καθώς έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε!

Δες το σχετικό απόσπασμα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή

Ποιος είναι ο Γιώργος Κόρομι

Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο Κόρομι, τον αποκαλούν συνήθως "ήρεμη δύναμη". Είναι μετρημένος στα λόγια του, δύσκολα συγχωρεί στον εαυτό του για λάθη και κάθε φορά που βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο δίνει το 100% των δυνατοτήτων του.


Είναι δυνατός, πεισματάρης, θυμώνει με τις ήττες του αλλά σηκώνεται από τις... στάχτες του και είναι προσηλωμένος και αυτός τον στόχο του. Στα πλεονεκτήματά του πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι σε κάθε στίβο μάχης αγωνιζόταν με στρατηγική και δυναμισμό. Στα μειονεκτήματά του όμως θα πρέπει να προσμετρήσουμε τον ψυχολογικό παράγοντα που επηρεάζει ιδιαίτερα τον Κόρο. Όταν δεν ήταν καλά ψυχολογικά δεν απέδιδε όσο ήθελε αγωνιστικά.

Όσο για τη Μαριαλένα δεν είναι καθόλου τυχαία στον τελικό.

Είναι η μοναδική γυναίκα από όσες πέρασαν από το φετινό κύκλο του παιχνιδιού που κατάφερε με θέληση, αυταπάρνηση και πολύ πείσμα να φτάσει ως εδώ. Είναι δυναμική, είναι δυνατή, είναι πεισματάρα. Και φυσικά διαθέτει και το γυμνασμένο κορμί για να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Μεγάλο της ατού τα δυνατά της πόδια και η θέλησή της. Έχει όμως μία μεγάλη αδυναμία. Όπως και η ίδια έχει παραδεχθεί, είναι από τους ανθρώπους που τρώει κάποια σκαλώματα που δεν είναι καθόλου καλοί σύμμαχοι την ώρα του αγώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved