Survivor Ημιτελικός: Απασφάλισε η Ανθή Σαλαγκούδη στο gossip-tv! Η φαρμακερή ατάκα για την Ελέτσι
Media

Survivor Ημιτελικός: Απασφάλισε η Ανθή Σαλαγκούδη στο gossip-tv! Η φαρμακερή ατάκα για την Ελέτσι

Survivor Ημιτελικός: Στα καλύτερά της η Ανθή Σαλαγκούδη!

Και πιο όμορφη από ποτέ και έτοιμη για νέες συνεργασίες αφού όπως χαρακτηριστικά είπε στο gossip-tv υπάρχει μεγάλη «κινητικότητα» μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η όμορφη Ανθή έλαμπε μέσα στο κατάλευκο φόρεμα της και πραγματικά ήταν από τις λίγες παίκτριες που τράβηξαν πάνω τους όλα τα φώτα και όχι άδικα.

Ενδιαφέρον όμως ιδιαίτερο είχε η ατάκα της που «έσταξε» ολίγον τι φαρμάκι μιλώντας στην κάμερα του gossip-tv.gr για την πρώην συμπαίκτριά της, Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ανθή απασφάλισε όταν η κουβέντα κινήθηκε γύρω από το όνομα της Ελέτσι και πιο συγκεκριμένα γύρω από όλα όσα έχει πει για εκείνη μετά το τέλος του ριάλιτι.

Τι απάντησε η Ανθή;

«Εγώ το έχω πει, δεν είχα καμία διαφορά να λύσω μαζί της. Από εκεί και πέρα αυτά που είπε χαρακτηρίζουν την ίδια. Το έχω ξαναπεί», δήλωσε.

Θυμίζουμε πως τα δυο κορίτσια είχαν κόντρα με την Ελίζαμπεθ να δηλώνει για την Ανθή: «Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της φωνής της μου αρέσει. Την γνωρίζετε. Πρέπει να το συλλαβίσω; Ξεκινά από άλφα και τελειώνει σε ήττα. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν έχουμε τσακωθεί, υπάρχει μια εμπάθεια. Με έδιωξε από το παιχνίδι με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι είχε εκπλαγεί κι η ίδια με τα μάτια της τα γουρλωτά. Αυτό το καρέ έχει μείνει στην ιστορία. Όχι φυσικά δεν χαιρετηθήκαμε και δεν μιλήσαμε.», είχε πει πρόσφατα.

Δες το βίντεο με τις δηλώσεις της Ανθής στο gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved