Survivor Ημιτελικός: Κόρο-Μαριαλένα: «Το έπαθλό μας είναι η αγάπη που εισπράττουμε από τον κόσμο»
Media

Survivor Ημιτελικός: Κόρο-Μαριαλένα: «Το έπαθλό μας είναι η αγάπη που εισπράττουμε από τον κόσμο»

Survivor Ημιτελικός: Ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφτασαν στον ημιτελικό όμως τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό. 

Λίγο μετά το τέλος της βραδιάς του ημιτελικού, οι δύο παίκτες του Survivor οι οποίοι μάλιστα υπήρξαν από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο, μίλησαν για την εμπειρία τους την οποία χαρακτήρισαν ένα... όνειρο.

"Νιώθουμε σαν να είδαμε όλοι μαζί ένα όνειρο και να ξυπνήσαμε τώρα για να επιστρέψουμε στις ζωές μας" είπε ο Γιώργος Κόρομι κρατώντας αγκαλιά τη Μαριαλένα για την οποία είπε ότι δέθηκαν πολύ, ειδικά τις τελευταίες μέρες που οι τέσσερις φιναλίστ είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα και ζούσαν σε μία βίλα απομονωμένοι.

Η Μαριαλένα από την πλευρά της, αν και έφυγε από το παιχνίδι μία ανάσα από τον τελικό, δήλωσε πολύ χαρούμενη. Άλλωστε ο Σάκης με τον οποίο όλο αυτό το διάστημα ήρθαν πολύ κοντά, διεκδικεί ακόμα το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Η Μαριαλένα επίσης είπε ότι την τρομάζει λίγο το γεγονός ότι τώρα που θα επιστρέψει στη φυσιολογική ζωή της θα πρέπει να σκέφτεται τι θα φορέσει ή αν θα βαφτεί ενώ στον Άγιο Δομίνικο κυκλοφορούσε κάθε μέρα με τα ίδια ρούχα.

Ο Κόρομι επεσήμανε για ακόμα μία φορά πόσο χαρούμενος είναι για την αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι θα έχει πολλές μα πάρα πολλές ιστορίες να διηγείται από εδώ και στο εξής.

Και οι δύο ευχήθηκαν στους φιναλίστ Σάκη και Ηλία καλή επιτυχία, περιμένοντας και εκείνοι με ανυπομονησία να δουν αύριο ποιος θα είναι ο νικητής του μεγάλου επάθλου του παιχνιδιού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπαν λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved