Survivor: Η αποστομωτική απάντηση της αδερφής του Σάκη στις κατηγορίες της μάνας της Μαριαλένας!
Media

Survivor: Η αποστομωτική απάντηση της αδερφής του Σάκη στις κατηγορίες της μάνας της Μαριαλένας!

Survivor: Χαμός στο Πρωινό μετά τις δηλώσεις της μαμάς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη κατά του Σάκη Κατσούλη και της οικογένειάς του.

Η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου τόνισε ότι η οικογένεια του Σάκη έβαζε φίλους να της επιτίθονται, για να μην φαίνονται οι ίδιοι και να κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους.

Μετά τις δηλώσεις της στο Πρωινό βγήκε η αδερφή του Σάκη, ο οποίος είναι ένας εκ των φιναλίστ, η Μίνα Κατσούλη και απάντησε on air: «Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει και ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε.

Εμείς δεν εμπλεκόμαστε ποτέ στα προσωπικά τρίτων, έτσι μας έχουν μάθει οι γονείς μας. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον Σάκη και σε ότι αποφασίσει θα είμαστε δίπλα του. Ο κόσμος δεν περιμένει τελευταία στιγμή να διαμορφώσει την άποψή του από λεγόμενα».

Η μαμά της Μαριαλένας δήλωσε ότι δεν αντάλλαξε καμία κουβντα με την οικογένεια του Σάκη στον ημιτελικό, η δε Μίνα είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Τη Μαριαλένα τη χαιρέτησα και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Νομίζω οι γονείς μου μίλησαν με τον αδερφό της».

Και να φανταστείτε ότι το survivor τελειώνει σήμερα το βράδυ και ο Σάκης Κατσούλης δεν έχει βγει ακόμα έξω...τι έχει να γίνει!

Δείτε τις δηλώσεις της Μίνας Κατσούλη που απαντά ευθέως στις κατηγορίες της μάνας της Μαριαλένας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved