Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν τον τελικό αποκαλύπτει αν είναι ξανά με τον Σάκη Κατσούλη
Media

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν τον τελικό αποκαλύπτει αν είναι ξανά με τον Σάκη Κατσούλη

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλά για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη στην Ιωάννα Μαλέσκου και την εκπομπή, love it!

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη έφθασε έως τον ημιτελικό του survivor και κατέκτησε την τρίτη θέση στο ριάλιτι! Μετά την αποχώρησή της, σήμερα 5 Ιουλίου λίγο πριν τον τελικό έκανε τις πρώτες δηλώσεις της και η Ιωάννα Μαλέσκου τα ρώτησε ευθέως τι συμβαίνει τελικά με τον Σάκη Κατσούλη μετά τον χωρισμό τους και αφού τους είδαμε να έχουν έρθει κοντά στον Άγιο Δομίνικο!

Συγκεκριμένα είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν είχα ιδέα ότι ο Σάκης θα έμπαινε στο παιχνίδι. Δεν κάναμε δήλωση συμμετοχής μαζί με τον Σάκη για το Survivor. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε και δε μιλάγαμε. Δεν είχαμε επικοινωνία. Μετά τον είδα στο παιχνίδι και έπαθα σοκ. Γενικά δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα για τον Σάκη. Είχαμε χωρίσει με τον τρόπο που είχαμε χωρίσει, δεν είχαμε μιλήσει ξανά. Μπήκε ο Σάκης με τη Χριστίνα και έπαθα εγκεφαλικά. Μετά όταν μίλησα με τον Σάκη και τη Χριστίνα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο στο παιχνίδι.»!

Και τόνισε: «Ο Σάκης στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό. Ήταν αυτό που βλέπατε. Δεν είμαστε μαζί. Toν αγαπάω, αλλά δεν ξέρω τι θα βγει στην πορεία. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν έχει συμβεί κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ξέρω αν θα ξαναέδινα ευκαιρία. Αν πω το τέλος, είναι τέλος. Στο αγωνιστικό τον θαύμαζα, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν μιλήσει όλοι για εμάς, εκτός από μένα. Δεν ισχύουν αυτά που λέγονται… στο χωρισμό μας με τον Σάκη. Πραγματικά γελάω. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν ήξερα τι θα γίνει. Μπήκα για τα αγωνίσματα. Πραγματικά νιώθω ότι ήμουν στη ζούγκλα και ήρθα σε άλλη ζούγκλα. Η μαμά μου όταν βλέπει το παιδί της να είναι στενοχωρημένο, θέλει να το προστατέψει. Έμαθα ότι η μαμά μου φόρτωσε. Είναι πάρα πολύ αθώα. Πολύ αληθινός άνθρωπος, αλλά δεν έχει μέτρο. Δεν φιλτράρει αυτά που λέει. Ό,τι σκέφτεται το λέει. Της είπα να μην ξαναμιλήσει»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω τι έχει περάσει. Φοβήθηκα. Δεν είχε το στοπ, γιατί ντρέπεται να πει όχι. Και η γιαγιά μου είναι μαμά της μαμάς μου. Η μαμά μου πάντα μου έλεγε τη γνώμη της καις συνέχεια τσακωνόμασταν»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved