Media

Survivor: Η ανάρτηση της Χριστίνας λίγο πριν τον τελικό: «Να προσέχετε την υγεία σας»

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά δεν ήταν στον ημιτελικό και δεν θα είναι ούτε στον τελικό μιας και είναι σε καραντίνα!

Xθες, 4 Ιουλίου, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι με ένα βίντεο αποκάλυψε ότι δεν θα είναι στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης και εξήγησε τον λόγο.

Τόνισε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα από διαδικτυακούς φίλους και αποκάλυψε ότι δεν θα παρευρεθεί για λόγους υγείας, αφού ψήνεται στον πυρετό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gossip-tv.gr!

Η ίδια είχε πει σε ανάρτησή της, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό: «Παιδάκια μου έχετε στείλει πολλά μηνύματα για σήμερα το βράδυ για τον ημιτελικό. Ήθελα να σας πω πως από προχθές το βράδυ είμαι με πυρετό, οπότε για θέμα υγείας δεν θα μπορέσω σήμερα να παρευρεθώ στον ημιτελικό του Survivor, θα τον δω από την τηλεόραση του σπιτιού μου 9 η ώρα και για μένα όλα τα παιδιά είναι νικητές που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο, εύχομαι να είμαι καλύτερα αύριο και να μπορέσω να βρεθώ τουλάχιστον στον τελικό. Εάν όχι τι να κάνουμε, θα στεναχωρηθώ το ξέρω αλλά πάνω από όλα προέχει η υγεία μας και αυτό που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να γίνω καλά».

Ούτε όμως σήμερα δεν θα παρευρεθεί και δημοσίευσε μία σχετική ανάρτηση.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved