Survivor: Αυτούς τους παίκτες «καίει» η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!
Media

Survivor: Αυτούς τους παίκτες «καίει» η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο survivor, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, love it και στην Ιωάννα Μαλέσκου και δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιοι παίκτες την πίκραναν και να τους «άδειασε»!

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσε στεγνά τον James Καφετζή, την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα είπε για τους εν λόγω παίκτες του survivor: «Με τα παιδιά ήμουν δεμένη τους πρώτους δύο μήνες, ήρθαμε κοντά. Πραγματικά όμως δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο άλλος, τι θέλει από εσένα, αν σε χρησιμοποιεί ή αν σκέφτεται πίσω από αυτό που σου λέει κάτι άλλο. Τους είχα εκμυστηρευτεί την ιστορία μου με τον Σάκη, τον τρόπο που ακριβώς χωρίσαμε, τους τα είχα πει όλα ακριβώς χαρτί και καλαμάρι. Εγώ εμπιστευόμουν με τα μούτρα όποιον έβλεπα.»!

Και πρόσθεσε: «Παρερμήνευσαν την ιστορία που τους είπα με τον Σάκη, έβγαλαν κάτι άλλο από αυτό που ίσχυε, το φούσκωσαν και το διόγκωναν συνέχεια και χρησιμοποιήθηκε μετά εις βάρος μου. Επειδή είδαν μετά ότι τα πάμε καλά με τον Σάκη και πάμε και καλά αγωνιστικά, εκεί στράβωσε το πράγμα. Εγώ δεν ξύπνησα μια μέρα και είπα θα είμαι με τον Σάκη και δεν θα είμαι με τα παιδιά. Είχαν προηγηθεί κάποια πράγματα, με είχαν στενοχωρήσει κάποια πράγματα που έκαναν και με έφεραν πιο κοντά στον Σάκη.

Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι δεν μου μετέφερε τίποτα απέξω, επειδή ξέρει ότι επηρεάζομαι. Δεν ισχύει ότι απομακρύνθηκα από τα παιδιά επειδή υποτίθεται ότι μου μετέφεραν πως είναι οι πιο μισητοί έξω»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved