Survivor τελικός: Νέες ηχηρές απουσίες από το live του τελικού – Η ανακοίνωση του Λιανού
Media

Survivor τελικός: Νέες ηχηρές απουσίες από το live του τελικού – Η ανακοίνωση του Λιανού

Survivor τελικός: Μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αναμνήσεις και  δυνατές στιγμές αλλά και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Χαμός έγινε μόλις μπήκε ο Γιώργος Λιανός στο χώρο οπού διεξάγεται το live ενώ λίγο πριν καλωσορίσει τους δυο φιναλίστ ανακοίνωσε τις νέες ηχηρές απουσίες.

Απόψε δεν είναι στο Live του τελικού ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη αλλά και η Αγγελική Λάμπρη. Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την απουσία τους δίχως ωστόσο να αποκαλύπτει τους λόγους.

Δες όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα

2.774.062 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1΄ τον ημιτελικό του SURVIVOR την Κυριακή 4/7 με τον μέσο όρο της τηλεθέασης να φτάνει το 35,1 στο σύνολο κοινού και το 32,4 στο δυναμικό κοινό (18-54). Η ψηφοφορία έληξε στην αρχή του live του ημιτελικού και ο πρώτος που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος Κόρομι. Στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τέθηκαν σε νέα ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε ότι η Μαριαλένα θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από το SURVIVOR, μία ανάσα πριν από τον τελικό.

Απόψε το πιο δύσκολο και απαιτητικό SURVIVOR όλων των εποχών ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή σε ένα συγκλονιστικό live με πολλές εκπλήξεις αλλά και τραγούδι! O Σάκης Κατσούλης και o Ηλίας Μπόγδανος διεκδικούν τον τίτλο του απόλυτου SURVIVOR για το 2021! Ποιον θα αποφασίσει να στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved