Survivor τελικός: Ο Κοψιδάς στο gossip-tv.gr για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του μετά το ριάλιτι
Media

Survivor τελικός: Ο Κοψιδάς στο gossip-tv.gr για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του μετά το ριάλιτι

Survivor τελικός: Στην κάμερα του gossip-tv.gr μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι δήλωσε ξεκάθαρα την προτίμηση του στον Ηλία Μπόγδανο ενώ αποκάλυψε και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του μετά το τέλος του ριάλιτι.

«Τώρα που το παιχνίδι τελειώνει θα δω όντως με έχει βοηθήσει. Έχω κάποιες προτάσεις και συζητάω κάποιες ακόμη και για θέατρο και για τηλεόραση και για κινηματογράφο. Στα πλάνα μου δεν είναι κάποιο άλλο talent show, στο Survivor ήρθα γιατί ήταν ένα concept πολύ κοντά σε εμένα, με αγωνίσματα… ήταν κάτι που ήθελα να το ζήσω».

Όσο για το πώς ήταν η συμβίωση στον Άγιο Δομίνικο, ήταν ξεκάθαρος.

«Όπως και στη ζωή, με κάποιους ήρθα κοντά και με κάποιους άλλους όχι», είπε ενώ αποκάλυψε όλες τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του μετά από αυτή την εμπειρία.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και τη βραδιά του ημιτελικού, δεν έκρυψε ότι τις πρώτες δύο εβδομάδες της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο ζορίστηκε πολύ, όμως μετά, όπως μας είπε, συνήθισε.

Ο βιγκανισμός που στηρίζεται μόνο σε φρούτα και λαχανικά τον ζόρισε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους που μπορούσαν να καταναλώσουν ψάρι και όπως είπε, αν είχε τα παραπάνω, μπορεί ακόμα και σήμερα να βρισκόταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved